Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok a romantikus...

Mit gondoltok a romantikus könyvekről?

Figyelt kérdés

Álltalánosságban... De mondjuk, milyen típusú romantikus könyvek jönnek be nektek leginkább? Miért? Vagy éppen melyik az amelyiket ki nem állhatjátok?

Miért szeretitek ezt a műfajt? Vagy miért nem?

Szerintetek érdemes még a mai világban továbbra is írni romantikus regényeket? Mármint mind ismerjük a nagy klasszikusokat, de szerintetek a kortárs romantikák is megtudják ütni a mércét?

Ha van kedvenc romantikus könyvetek, miért az a kedvencetek? Miről szól? Mi fogott meg benne?

(Jelen pillanatban dolgozok eggyen és egy kis közvélemény kutatást próbálok csinálni most róla :)

Köszönöm szépen a válaszaitokat előre is ❤️

nov. 2. 21:40
1 2
 11/13 anonim válasza:
Én az olyan romantikus könyveket szeretem nagyon, amik szépen vannak megfogalmazva. Tehát lehet egy modernkori könyv is jó, de a Colleen Hoover- fajták szerintem ponyvaregények a pórias leírások miatt. De persze, ha van szókincsed, abszolút sikerülhet egy nagyon olvasmányosat írni. Ennek ellenére én manapság nem szoktam találkozni ilyenekkel, ezért is kedvelem sokkal jobban a régieket. De nagyon szurkolok, sok sikert a könyvedhez!!
nov. 4. 17:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Én az ifjúsági romantikus könyveket szeretem.

Két nagy kedvencem:

Axie Oh: XOXO

Erdős Zsuzsanna: Engem válassz!

nov. 5. 21:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Végigolvastam az összes előző kommentet és most én leszek a kakukktojás, mert imádom a dark romancet és minden hasonlót, amit kiemeltek itt, hogy mennyire szar.

Szerintem minden műfajnak megvan és mindig meglesz az olvasótábora, a romantikus könyvek pedig szerintem mindig megfogják állni a helyüket a könyvek világában. A hangsúly inkább itt tényleg azon van, hogy “egyedi” legyen. Ne ugyanaz a sablon, mint száz másik csak új nevekkel.

Rengeteg kedvencem van, nem tudnék kiemelni egyet sem, de én személy szerint sokkal jobban szeretem azokat a történeteket amik valós problémákra épülnek és elgondolkodtatnak.

Neked pedig sok sikert a könyved megírásához!

nov. 8. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!