Mit gondoltok a romantikus könyvekről?
Álltalánosságban... De mondjuk, milyen típusú romantikus könyvek jönnek be nektek leginkább? Miért? Vagy éppen melyik az amelyiket ki nem állhatjátok?
Miért szeretitek ezt a műfajt? Vagy miért nem?
Szerintetek érdemes még a mai világban továbbra is írni romantikus regényeket? Mármint mind ismerjük a nagy klasszikusokat, de szerintetek a kortárs romantikák is megtudják ütni a mércét?
Ha van kedvenc romantikus könyvetek, miért az a kedvencetek? Miről szól? Mi fogott meg benne?
(Jelen pillanatban dolgozok eggyen és egy kis közvélemény kutatást próbálok csinálni most róla :)
Köszönöm szépen a válaszaitokat előre is ❤️
Én az ifjúsági romantikus könyveket szeretem.
Két nagy kedvencem:
Axie Oh: XOXO
Erdős Zsuzsanna: Engem válassz!
Végigolvastam az összes előző kommentet és most én leszek a kakukktojás, mert imádom a dark romancet és minden hasonlót, amit kiemeltek itt, hogy mennyire szar.
Szerintem minden műfajnak megvan és mindig meglesz az olvasótábora, a romantikus könyvek pedig szerintem mindig megfogják állni a helyüket a könyvek világában. A hangsúly inkább itt tényleg azon van, hogy “egyedi” legyen. Ne ugyanaz a sablon, mint száz másik csak új nevekkel.
Rengeteg kedvencem van, nem tudnék kiemelni egyet sem, de én személy szerint sokkal jobban szeretem azokat a történeteket amik valós problémákra épülnek és elgondolkodtatnak.
Neked pedig sok sikert a könyved megírásához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!