Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok az élfestett...

Mit gondoltok az élfestett könyvekről?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon szépek, jól mutat, viszont az irodalmi értékhez nem ad hozzá, és csak extra költség a kiadóknak, akik amúgy sincsenek eleresztve pénzzel, ráadásul a könyv is drágul tőle, úgyhogy emiatt ellene vagyok. Ti mit gondoltok?

jún. 21. 11:29
1 2
 1/11 Metionin ***** válasza:
100%
Nem látom sok értelmét, mert akkor látszik csak, ha becsukva a kezemben tartom a könyvet. A polcon nem látni, olvasás közben nem figyelem, szóval nekem nem tesz hozzá semmit az élményhez.
jún. 21. 12:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem.
jún. 21. 12:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Tipikusan olyan dolog, ami mostani tiktok-könyvvel pózolós trendi közösségnek szól. Többnyire YA vagy romantikus/csajos fantasy könyveknél látni, ahol fontos, hogy az aestheticbe beleilljen.

Személy szerint ezért nem adnék ki pénzt, főleg plusz pénzt nem.

De a kiadók nem hülyék, nem csak extra kiadás nekik. Amelyik könyvekből van ilyen, azoknak a közönsége megveszi. Máris el lehet adni egy sokadik példányt, ráadásul egy sokkal drágábbat.

jún. 21. 12:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Régen is voltak élfestett könyvek, de ezek jó minőségű dolgok voltak, gyűjtőknek. Most igénytelenül csinálják legtöbbször, és általában a könyv is olyan, szóval irodalmi értéke nem nagyon van annak sem.

Én nem adnék ki plusz pénzt rá, és funkciója sincs szerintem, mármint a könyvespolcon sem az látszik, nem? Max. arra jó, hogy Molyra befotózd, hadd gyönyörködjön rajta mindenki.

jún. 21. 13:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően szépnek tartom, és van is pár. De az, hogy tömegtermelés lett, egyben igénytelenné is teszi, és elveszti az értékét/különlegességét is. Pláne bizonyos kiadóknál, akik minimális energiát fektetnek a tervezésbe, de minden is kell élfestetten, mert csak.
jún. 21. 14:40
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szép, de fölösleges rongyrázás.
jún. 21. 15:59
 7/11 anonim válasza:
100%

Kinézetre szép, de számomra értéktelen. Könyvespolcon nem látszik, olvasás közben meg nem azt nézem.

Többre értékelném, ha élfestés helyett keménytáblás kötésben (védőborítóval) jelennének meg a könyvek - főleg az ilyen 6-800 oldalasak.

jún. 21. 20:46
 8/11 A kérdező kommentje:

A keménykötést támogatom, a védőborítón én spórolnék

jún. 21. 20:51
 9/11 anonim válasza:
100%
Marketing fogás, felkelti a figyelmet
jún. 22. 01:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, de le fognak pontozni, mert más lesz a véleményem. ^-^"

Egyet értek azzal, hogy ez egy marketing fogás akarna lenni, de a kiadóknak se 5 forint az élfestés. Személy szerint én szeretek gyönyörködni a könyvekben, szóval ha tetszik az élfestése a könyvnek, akkor én mindig azt veszem meg vagy előrendelési időszakban vagy ha nem akkor tudok sok kedvezményt, szóval simán megsporolom annak az árát. Ha tetszik, megveszem az élfestédt, de szerintem ezt mindenki maga el tudja dönteni, hogy mennyit szán egy könyvre, vagy engedhet meg magának.

Vannak barátaim akiket például nem érdekel, hogy használt vagy élfestéses, mert nem gyűjti őket, mint én, ő csak olvasni akar.

jún. 23. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!