Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A megtörtént bűnügyeket...

A megtörtént bűnügyeket taglaló könyvek tényleg nagyon keresettek? Valóban ilyen nagy érdeklődés van irántuk?

Figyelt kérdés
Itt nem reklámozom egyiket se, de megnéztem, és 20 ezer meg 40 ezer forint között láttam ilyen, már csak antikváriumban vagy magánszemélyeknél fellelhető könyveket, amelyek főleg itthon a '90-es években elkövetett bűncselekményekkel foglalkoznak. Ez akkor tényleg sokakat foglalkoztat? Vagy azért drága mert ritkaság?
okt. 8. 10:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem minden mufajnak megvan a celkozonsege, de engem pl erdekelnek a megtortent esetekrol szolo konyvek es sorozatok. Nem csak az itthon tortentek. Ha nagyon beleasom magam egy esetbe akkor siman elofordul, hogy tobb tizezret kepes vagyok -sajnos- adni egy ilyen konyvert.
okt. 11. 01:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!