Az Asimov regényeket milyen sorrendben kell olvasni?
Figyelt kérdés
Elsősorban az Alapítvány trilógia érdekelne. Viszont úgy tudom - de lehet rosszul - hogy úgy lehet teljesen megérteni az Alapítvány sorozatot, ha a robottörténetekkel kezdem.szept. 12. 16:25
1/6 anonim válasza:
Az Alapítvány-trilógia önmagában is teljes értékűen megállja a helyét, nyugodtan elolvashatod, nem kell a robottörténetekkel kezdeni. Asimov csak a folytatás könyvekben kapcsolta össze az Alapítvány-univerzumot a robottörténetekkel, a trilógiában még egyáltalán nincsenek robotok.
2/6 anonim válasza:
Megjelenési sorrendben. Mint mindig.
4/6 Kedves Vezető válasza:
Mondjunk ha időrendben olvasod olyan nagyot nem bukhatsz..
5/6 anonim válasza:
Én először az eredeti trilógiát olvastam, majd a folytatásokat, majd az előzményeket, és végül a Robot könyveket. Nem éppen a legjobb sorrend de szerintem nem vett el az élményből.
6/6 anonim válasza:
Én a robotosokat és a birodalmi regényeket olvastam. Az Alapítványt többszöri nekifutásra sem sikerült. Halálosan unom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!