Lenne kedved beleolvasni és véleményt írni?
Alapvetően egy isekai történet, ahol a főszereplő a mi világunkból a késő középkori Európához hasonló fantasy világba kerül, és vámpír lesz már a legelején.
A mágikus világ felépítésénél próbáltam minél kevésbé eltávolodni a néphittől. Ez egyrészt abban nyilvánul meg, hogy nem csak sárkányok és tündérek vannak benne, hanem kevésbé ismert mitikus lények is (például mitmitke, lidércfény, empusa), másrészt meg a mágia nincs olyan hű de nagyon elrugaszkodva a valóságtól. Igyekeztem olyan dolgokat beleszőni, amelyeket tudományos/áltudományos módszerekkel meg is tudok magyarázni (például a vámpírok sötétben látása vagy a halhatatlanságuk). Az ilyen magyarázatok miatt meg van néha egypár érdekesség is benne.
Nincs benne erőszakos szex vagy nagyon túltolt betűleves (LMBTQ).
Még valamikor márciusban kezdtem el írni, s most értem el oda, hogy az első öt fejezetet feltöltöttem szépen Wattpadra. Holnap még fogok egyet, s az után hetente frissítem. (45 fejezet lesz, és 13 nincs még megírva, de már megvan, hogy hova fut ki az egész.)
Ha bárkinek bármilyen észrevétele van, írja le nyugodtan. Negatív vélemény is jöhet, amennyiben valami megoldást is javasol, és nem csak annyiból áll, hogy „ez sz@r”. A borító is egy itteni kérdés miatt fejlődött ilyenné.
Annyi kérésem lenne, hogy ha esetleg tetszik, és van Wattpad fiókod, a csillagokat szívesen fogadom. :)
Átlagosan 4000 szó egy fejezet, és az elején azok a kis kiegészítgetések nyugodtan kihagyhatók.
Életem első írása.
Csak az elejébe olvastam így a történetről még nem tudok sokat, viszont az írásmódod tetszik, olyan könnyen olvasható jól lehet haladni vele.
Kár hogy még nincs kész a teljes történet.
Ennek örülök. :)
Egy hete egy kis átrendezésen s ráncfelvarráson esett át, s ahogy újraolvastam, kicsit elkezdtem attól félni, hogy néhol túlírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!