Légyszi írtok egy összefoglalót a Gyűrűk Ura 3. részéből, A Király visszatér-ből? Nem a filmből, hanem a könyvből. Amúgy olvastam csak nem tudok írni.
Figyelt kérdés
#könyv #Gyűrűk Ura #olvasás #összefoglaló #A Gyűrűk Ura - A király visszatér #John Ronald Reuel Tolkien
aug. 24. 20:52
1/8 anonim válasza:
"Amúgy olvastam." Nem nem olvastad, és lusta vagy magadtól házi feladatot írni.
Legalább legyél annyira életképes, hogy keresel egy összefoglalót a neten.
3/8 A kérdező kommentje:
#1 köszi barátságos kommentet. Képzeld el hogy olvastam, és az első két részből már írtam is, és egyáltalán nem házi feladat. A neten nincsen ha megnéznéd
aug. 25. 13:45
4/8 anonim válasza:
De ha nem házi, akkor miért kell? Az interneten villogni más írásával?
5/8 anonim válasza:
Csatáznak itt, csatáznak ott, Frodó nyávog, szenved, kínlódik. Miután a gyűrű meegsemmisül mindenki boldog, azt a végén páran elutaznak az utolsó hajóval. Elég rövid?
6/8 A kérdező kommentje:
Nem azért hogy villogjak hanem hogy rendszerezzem a gondolataim. Minden köny vből szoktam és neked is ajánlom
aug. 25. 19:33
7/8 anonim válasza:
Mi értelme van, ha magadtól nem tudod megcsinálni? Akkor rendszereznéd vele a gondolataidat, ha a saját gondolataid alapján írnád, nem csak lemásolnád valaki mástól.
Ha túl hosszú, és ezért nem tudod összefoglalni, akkor legközelebb tessék olvasás közben jegyzetelni.
8/8 anonim válasza:
Rendeződnek a gondolataid bármennyire is, ha nem is te írod? Nem pont ez lenne a lényege? Ajánlgathatsz nekem (amúgy szoktam véleményt írni a könyvekről, amiket olvasok), de nem úgy, hogy valaki csinálja meg helyettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!