Milyen érdekes könyveket ajánlotok, amik ezekhez hasonlít: Az üvegház, Csitt, csitt, Shiver, Linger?
Az előbb felsorolt könyvekhez hasonlókat keresek. Valami ötlet?
Köszönöm előre is.
13 éves vagyok, lány. Igazából én is ezekkel kezdtem, aztán kaptam egy... IGAZI könyvet. Úgy értem, hogy ami tényleg ott marad, és hiányzik, és sírsz utána...
Ezért figyelmedbe ajánlom Stephenie Meyer - A burok c. könyvét. Szerelmes, szenvedős, TÖKÉLETES!
Néhány vélemény egy oldalról:
"Öt perce tettem le, de már hiányzik. Hiányzik az izgalom, a libabőr a karomról, és hiányzik az arizónai sivatag homokjának finomsága – szóval igen, mély nyomott hagyott bennem ez a történet. (...) Nem akartam elolvasni, őszintén szólva az Alkonyat után vonakodtam minden Meyer alkotású könyvtől. De ezután minden elismerésem az írónőé. :) Fantasztikus volt!"
"Hiányzik a sivatag (pedig egyáltalán nem szeretem a szárazságot), hiányzik a barlangrendszer dohos, kénes illata (ami pedig egyáltalán nem kellemes), hiányzik a sötét világ biztonságot nyújtó mivolta (pedig félek a sötétben), és hiányoznak az emberek (pedig mind féltünk tőlük eleinte Vandával együtt). Jared, Jamie, Melanie, Ian, Jeb, Doki, Kyle és még sorolhatnám. Felejthetetlen utazás egy felejthetetlen lélekkel, akit a kilencedik élete volt csak képes rádöbbenteni arra, milyen érzés is a maradásra vágyni. A maradásra, mely csak egy másik élet árán lehetséges."
Az első fele nehéz. Az első pár fejezet. Nem érteni, de egyszerűen... Olyasfajta könyv, amibe bele tudsz szeretni.
Szóval én ezt ajánlanám.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!