Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Wattpad-on valahogy meg tudom...

Wattpad-on valahogy meg tudom nézni hogy egy fejezet (vagy összben a regény) milyen hosszú?

Figyelt kérdés

A sajátomnál a szerkesztési nézetben írja a fejezetek szószámát külön-külön. A Word írja egyben (vagy makrókkal ott is lehet külön-külön).

Másolni az oldal máséból nem enged, hogy a Word-al megszámoltassam, így mit tehetek?

aug. 29. 10:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Írj nekik nyugodtan kommentben, higy "Szia ti milyen szószámmal dolgoztok egy fejezeten átlagosan?" Válaszolni fognak, vagy ha nem, akkor odamész máséhoz :]

A wattpad közössége ilyen szempontból nagyon segítőkész és befogadó. Hajrá ♡

aug. 29. 11:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha gépen nézed ott, kiírja, hogy mennyi idő, míg egy fejezetet elolvasol. 5000 szó az kb. 30 perc, 2500 szó kb. 15perc. Persze ez attól is függ, hogy ki milyen gyorsan/lassan olvas.

Viszont személy szerint átlagosan 2500-5000 közötti szó számmal szoktam dolgozni; fejezettől függ igazából.

aug. 29. 21:06
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem saját szószám meghatározásnak kell. Az átlagban 4200. (A szélsőértékek: 2208 és 6930)

Azért kell, mert most valami rövidebbet szeretnék olvasni.

aug. 30. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor használd gépen az alkalmazást, ahigyan fentebb a kettes említette, ott tényleg kiírja hány perc van hátra
aug. 30. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!