Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harry Potterből film vagy könyv?

Harry Potterből film vagy könyv?

Figyelt kérdés

júl. 19. 13:03
A kérdező szavazást indított:
könyvek
filmek
31 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én mindkettőt szeretem, de a könyvek többet adnak hozzá a sztorihoz, mint a filmek. Sajnos a filmváltozatokból sok mindent kihagytak/megváltoztattak. Nekem például a Félvér Herceg filmváltozatában egyáltalán nem tetszik az a jelenet,amikor karácsonykor a halálfalók felgyújtják Ron családjának házát. A könyv változatban semmi ilyesmi nem történt!!! Bár a filmváltozat is jó csak nekem mint fent említettem a 6. rész nem annyira tetszik mint a többi.
júl. 19. 14:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom, hogy olvasd el először az első könyvet, aztán nézd meg belőle a filmet. És így tovább végig... rá fogsz jönni, mennyi minden maradt ki a filmekből
júl. 19. 23:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én előbb láttam a filmeket, minthogy elolvastam a könyveket, de mióta olvastam a könyveket, a filmeket annyira nem szeretem, mert sok mindent kihagyták belőle. Meg nem volt olyan jelenet már nem emlékszem pontosan melyikben, de filmen olyan gagyi volt, de könyvben rendesen rettegtem.
júl. 19. 23:52
 4/4 MDaniel98 ***** válasza:
A könyvek általában jobbak szoktak lenni, mint a belőlük készült filmek/sorozatok
júl. 24. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!