Aki kiábrándult a Harry Potterből (könyvekre gondolok), vagy esetleg zseniálisnak tartja, mi miatt?
A lehető legtöbb válaszra kíváncsi vagyok, előre is köszönöm!
Leszögezném, hogy nem akarok senkit sem bántani ezzel, kérlek, ne így álljatok a kérdésemhez!
Én hatalmas rajongó voltam, fanfictionöket is írtam, többször olvastam meg minden részletet tudok róla. Mégis azt érzem, hogy már nem látom benne azt, amit régen (nyilván benne van az is, hogy már 22 vagyok). Viszont vannak mesék, fantasyk, amiket ugyanúgy szeretek most is, míg a Harry Potterrel kapcsolatban egyszerűen azt érzem, hogy kényelmetlenül logikátlan.
Kérlek, írjátok meg a gondolataitokat erről :)
Nem tartom rossznak, de zseniálisnak bőven nem.
Abban, amit csinál, jó. Vannak benne érdekes koncepciók és jókor volt jó helyen. Bizonyos karakterek nagyon emlékezetesek (bár változott, hogy kire gondolok így gyerekkoromhoz képest).
Köszi a válaszokat :)
Szerintem a hangulata az, ami nagyon megkapó, a könyvben és a filmekben kicsit máshogy.
Én csak amiatt idegenedtem el tőle valamennyire, hogy a világa szabályait sokszor inkonzisztensnek érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!