Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Aki olvasta Stephen King-től...

Aki olvasta Stephen King-től a Cujo-t, az válaszolna nekem?

Figyelt kérdés

Ne nézzetek hülyének, de valamelyik nap elolvastam a Cujot, és néhány dolog nekem nem esett le.

Az első: Mi történik a szekrényben? Hogy hogy "benne van Cujo", és hogy hogy ezt mindenki látta, érezte? Tad, Donna, Vic. Ez mi akart lenni? Remélem értitek mit akarok kinyögni. xD Mindenki hallucinált, vagy... szóval nem értem. De szeretném érteni. :)

A második: Vic-nek hogy esik le azután olyan hamar (mikor Gary házában van) hogy a kutya volt? Jó oké, látja a hullát, de az még nem következtet arra hogy Cujo volt, hisz ő nem is tudta hogy a kutya beteg. Vagy a szekrényben lakozó rém által jött rá?

Hát, ennyi lenne. Lehet hogy pofon egyszerű a válasz és csak elsiklottam valamely részlet fölött, és ha így van akkor elnézést kérek, legközelebb jobban odafigyelek.

De amúgy már elkezdtem elölről olvasni, mert zavar hogy nem értem. xD

(ja és bocs ha a kérdés bunkónak hat, de nem engedte sehogy se, csak így :@ xD)

2010. nov. 1. 00:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A másodikra az a válasz, hogy gondolom látta a harapás nyomokat a holttesten. Az is lehetséges, hogy a padlón a kutya mancsának véres nyomai voltak. Az elsőre... szerintem mindenki halucinálta.
2010. nov. 1. 14:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2010. nov. 19. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!