Milyen könyvet ajánlotok?
Amit érdemes tudni rólam, hogy a fantasy, kaland és csavaros sztorikat szeretem.
Filmben a Gyűrűk Ura és a Harry Potter filmek az egyik kedvenceim és azokon gondolkoztam, na meg a GoT-on, Neil Gailman Északi mitológiáján és a Stephen King könyveken.
Ti mit ajánlotok?
Egyébként 26 éves férfi vagyok.
A #4-esnek nagyon szépen köszönöm a választ!
A HP ennyi idősen nem lenne gyerekes amúgy? Ott egyébként az illusztrált kiadásokon gondolkodom.
Az Üvegtrónos ajánlásra ne hallgass, valami hihetetlenül bugyuta könyv (mondom ezt célközönségként, egyébként).
Gaimant ajánlom. Emellett: Vaják (ne az "első", novellagyűjtemény kötettel kezdj!). A Harry Potter nem gyerekes, csak gyerekeknek szól - viszont a kötetek egyre komolyodnak, ahogy a kiadás során felnőtt az olvasótábor. Harry Potterhez hasonló a Percy Jackson sorozat, szintén nagyon jó.
Végig.
Sarah J. Maas nem jó író jelenleg sem. A korábbi könyvei, mint az Üvegtrón sorozat, sem jobbak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!