Attól függ. Vannak benne szerethető karakterek, de szerintem kicsit sablonos, mármint a tipikus stréber csaj a suli menő pasijára áhítozik akivel persze hogy csak hosszas bonyodalmak és félreértések után jönnek össze.
De például szerintem a vége felé már nagyon vicces , meg nekem nagyon tetszik Virág karaktere

Tiniként szerettem olvasni, főként Laura humora miatt.
Maga a történet viszont elég klisés, szinte ugyanaz a forgatókönyve, mint bármelyik késő kétezres / kétezer-tízes gimis könyvnek és filmnek.
Felnőtt fejjel kifejezetten rombolónak tartom, hogy az összes ilyen alkotásba beleerőltetik ezt a sztereotíp hierarchiarendszert. Hogy aki bármiben eltér az átlagtól, — akár csendesebb és jól tanul, vagy aki kicsit is extrémebb, — csakis népszerűtlen lúzer lehet, akivel senki nem barátkozik. A plázacicák, a laza fiúk meg mindig népszerűek
Károsak ezek a sémák meg beskatulyázások, mert vannak, akik pusztán ilyen élmények miatt a való életben kezdik el ezeket másolni. Miszerint meg sem kell ismerni a társait, hanem az érdeklődése, a kinézete, a tanulmányi eredménye vagy az alapszemélyisége alapján meg lehet állapítani, hogy milyen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!