Harry Potter fanok, nem értem ez most hogy volt?
mógusról van szó, idézem a könyvet:
Mógus professor!-örvendezett hagrid-Harry, Mógus professzor tanítani fog téged a Roxfortban.
-Po-Potter-dadogta Mógus professor, és megragadta Harry kezét-E-e-el se tudom mondani, me-mennyire örülök, hogy megismerhetem.....
ergo megfogta a kezét...
-De miért nem tudott Mógus hozzámérni?
-Az édesanyád az életét adta érted...bla-bla-bal...Azért nem tudott hozzádérni Mógus,akiben nem volt más, csak gyűlölet, kapzsiság és becsvágy.Neki aki megosztotta lelkét Voldemorttal,őrjítő kín volt megérinteni egy olyan embert, akit ilyen tiszta jóság jellemez
vagyis fájdalom kellet volna érnie Mógust amikor kezetfogot Harryvel de mégsem, ezt hogggyyyy???????
"Mikor a Gringottsban kudarcot vallottam, nagyon megharagudott. Megbüntetett… Elhatározta, hogy attól fogva a körmömre néz…"
Tehát aznap még nem szállta meg, csak miután nem sikerült ellopnia a Bölcsek kövét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!