Stephen King fantasy könyveiről mi a véleményetek?
Ezek közül a Tündérmeset olvastam.
Addig izgultam amíg ki nem derült, hogy mi van a titkos helyen az öregnek.(Nem akarok spojlerezni, azért írom csak így)
Utána már csak azért olvastam, hogy ne hagyjam félbe.
Én nem élveztem.
Olyan volt, mintha A Hetvenhét magyar népmese egyik meséjét olvastam volna...
Köszönöm szépen a válaszokat!
1-es, hát igen, nem olvastam, de Kingről el tudom képzelni, hogy leül a cselekmény (a kedvenc írómról beszélek, de jellemző rá a túlírtság). Mást is olvastaál tőle?
2-es, én a Setét torony 1-2-t olvastam csak a fantasy művei közül, meg egyszer nagyon régen a Sárkány szemét. Őszintén szólva egyik sem fogott meg, de a ST-t folytatni, a SSZ-t újraolvasni fogom mindenképpen, mert borzasztóan érdekel, mit tud a fantasyben alkotni.
1 vagyok.
Olvastam : Sorvadj el!
Tortúra
AZ
Ragyogás
Allattemeto
Most nálam van a könyvtárból a Csipkerózsikák, de nem merem elkezdeni.
#2 OFF
Szép értékelés, tetszett. Talán még én is nekiállok ezek után a Setét toronynak.
Köszönöm a válaszokat.
Én nagyon szeretem a fantasy műfaját, de mivel a Setét torony bár nagyon tetszett, valahogy az első két kötete nem fogott meg (úgy értem, nagyon érdekes a világ, a sztori meg minden és kíváncsi vagyok, mi lesz a folytatásokban, eddig az 1-2 nem tetszett), a Sárkány szemét pedig valószínűleg pont rosszkor olvastam, ezért Kingtől eddig igazából csak a horrorjai / thrillerjei közül válogattam.
De most elhatároztam, hogy végigolvasom a Setét tornyot és akkor már a többi fantasyját is, ha már egy old school fantasy- és King rajongóként szégyen szemre még egyiket sem olvastam tőle.
6-os, örülök hogy motivállak a setét toronyra :)
Kérdező, kitartás, szerintem is pont a 3. Résztől indul be jobban a Setét Torony sorozat. Érdemes lehet a setét Torony után olvasni a sárkány szemét, de igazából talán mindegy, szerintem érteni fogod miért írom ezt. Jó összefüggés keresést mindenkinek a könyvei között:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!