Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Romantikus/ krimi könyvajánló?...

Romantikus/ krimi könyvajánló?( esetleg horror)

Figyelt kérdés

Már olvastam:

10 kicsi néger( Agatha Christy)

Jó kislányok kézikönyve gyilkossághoz trilógia( ? ) ( Holly Jackson)

L&L Könyvek.

Szeretem a krimiket és a romantikus könyveket is szóval kost inkább a kettőt keresem egybe. Ilyen romantikus nyomozós sztorit. Előre köszi a válaszokat

júl. 10. 23:04
 1/8 Darcy_Raven válasza:
A You című könyvsorozat az romantikus thriller ék számít? Mert azt ajánlom. A netflixen sorozat is van belőle de nem tudom neked tetszene-e. Egy gyilkos hajlamú férfiról szól aki beleszeret nőkbe és stalkolja őket
júl. 11. 01:33
 2/8 Darcy_Raven válasza:
De közben elég romantikusan viselkedik vele szóval néhány ember szerint románc... Remélem tudtam segíteni
júl. 11. 01:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlom neked az Ambrózy báró esetei c. sorozatot.

Van benne romantika is és nyomozás is.

Szerintem nagyon jó.

[link]

júl. 11. 10:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Erdős Zsuzsanna: Légből kapott szerelem (egy repülőgép katasztrófa köré szövődő nyomozás van benne, mindemellett romantikus ifjúsági)
júl. 12. 21:04
 5/8 anonim ***** válasza:

Ajánlom a Jó kislányok kézikönyve előzmény kötetét.

És Karen M. Mcmanus Tartsd meg a titkot (Two can keep a secret) c. könyvét, ahogy szintén tőle a Most te következel címűt.

júl. 15. 10:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Flavia de Luce könyvek, bár nem igazán a romantikus kategória. Az Ambrózy báró sorozat nagyon jó.
júl. 21. 14:37
 7/8 anonim válasza:
Colleen Hoover-től a Verity
júl. 25. 04:22
 8/8 Anonymus5 ***** válasza:
Jud Meyrin könyvek
aug. 10. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!