Valaki tudd nekem valami jó könyvet ajánlani?
Álmaim őrzője
November előtt
Tökéletes kémia
Bábel
VIP
A szív zenéje
Vakrandi a végzettel
Rocksztárt kaptam karácsonyra
Mire jó a rosszfiu?
Cinder és ella
A beosztott
Kivédhetelen szerelem
Nyolcbetűs szavak
Becsavart szerelem
DUFF
Toplistás szerelem
Crash Zuhanás
Összes Leiner Laura könyvet ajánlom
A lány, aki tudott repülni
Suzzy P. és a felesleges harmadik
Egy neveletlen hercegnő naplója
Összes Harry Potter
Párválasztó
Leiner Laura: Bexi-sorozat
Andrea Beck: Be positive (magyar könyv angol címmel)
Leiner Laura: Iskolák versenye-trilógia
Miranda Kenneally: Kivédhetetlen szerelem
Komal Kant: Mire jó a rosszfiú?
Leiner Laura: A Szent Johanna Gimi
Leiner Laura: Bábel
Nicola Yoon: Minden minden
Stephenie Meyer: Alkonyat-saga
Ludányi Bettina: Nyomodban
Leiner Laura: Remek!, Ez is remek!
Bencze Blanka: Pulcsiban alszom
Holtverseny - Totth Benedek: Ifjúságiirodalom, thriller. Egy csapat fiatal véletlen elüt egy hajléktalant, innentől kezd felborulni életük, ami aligha volt addig is nyugodt; még mélyebbre láthatunk a drogok és alkohol világába, a láthatatlan játszmázásokba, végül sor kerül egy eltűnésre, ami lehet, hogy gyilkosság... (Én csak ajánlani tudom, feszes tempó, jó párbeszédek és ténylegesen bemutatja a nagyvárosi, elengedett fiatalok életét és még a slangek se kínosak benne)
Az utolsó utáni háború - Totth Benedek: Ifjúságiirodalom, háborús regény. Kitört a következő világháború, a névtelen elbeszélő pedig egy bunkerbe kényszerül a városa túlélőivel. A cselekmények ott lódulnak meg, amikor a fiú rátalált egy sebesült amerikai katonára, akivel kénytelen összefogni, miután felrobbantották menedékét, de ott a hónapokkal ezelőtt eltűnt testvér rejtélye is. (A történetet pillanatnyi megkönnyebbülések és izgalmas cselekmények jellemzik.)
Semmi - Janne Teller: Regény, felnőttirodalom. Egy osztály be akarja bizonyítani egyik társuknak, hogy van értekme az életnek, ezért létrehozzák a "Fontos Dolgok Halmát", a dolog ott kezd elfajulni, amikor már tényleges fontos dolgokat kezdenek egymástól követelni saját sértettségük miatt. Kezdődött egy papuccsal, hörcsöggel, később már örökbefogadási iratok is a kupac részei lettek és még hol a vége? A vég bizony a tényleges őrületnél. (Ez a kedvenc könyvem, lenyűgöző és kellemesen idézi a hangulat William Golding: Legyek ura című könyvét, amit szintén ajánlok)
#9 hu ez aztán nagyon érdekes!
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!