Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Valaki tudd nekem valami jó...

Valaki tudd nekem valami jó könyvet ajánlani?

Figyelt kérdés
Romantikus könyveket szoktam olvassni!

2020. máj. 13. 16:20
1 2
 1/15 anonim válasza:
67%

Álmaim őrzője

November előtt

Tökéletes kémia

Bábel

VIP

A szív zenéje

Vakrandi a végzettel

Rocksztárt kaptam karácsonyra

Mire jó a rosszfiu?

Cinder és ella

A beosztott

Kivédhetelen szerelem

Nyolcbetűs szavak

Becsavart szerelem

DUFF

Toplistás szerelem

Crash Zuhanás

2020. máj. 13. 18:41
 2/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!Várok még több könyvet is...!!
2020. máj. 14. 09:14
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Összes Leiner Laura könyvet ajánlom

A lány, aki tudott repülni

Suzzy P. és a felesleges harmadik

Egy neveletlen hercegnő naplója

Összes Harry Potter

Párválasztó

2020. máj. 14. 09:31
 4/15 A kérdező kommentje:
Köszi a neveletlen hercegnőset olvastam és a Párválasztott is de a többit nem majd utána nézek és elolvassom!!
2020. máj. 14. 10:17
 5/15 anonim ***** válasza:
50%
Erdős Zsuzsanna könyvei
2020. máj. 14. 17:48
 6/15 A kérdező kommentje:
szia de el tudnád mondani esetleg röviden hogy miről szólnak??köszi elöre is
2020. máj. 15. 08:30
 7/15 anonim ***** válasza:

Leiner Laura: Bexi-sorozat

Andrea Beck: Be positive (magyar könyv angol címmel)

Leiner Laura: Iskolák versenye-trilógia

Miranda Kenneally: Kivédhetetlen szerelem

Komal Kant: Mire jó a rosszfiú?

Leiner Laura: A Szent Johanna Gimi

Leiner Laura: Bábel

Nicola Yoon: Minden minden

Stephenie Meyer: Alkonyat-saga

Ludányi Bettina: Nyomodban

Leiner Laura: Remek!, Ez is remek!

Bencze Blanka: Pulcsiban alszom

2020. máj. 15. 13:50
 8/15 A kérdező kommentje:
Köszi már kb minden Leiner Laura könyvet olvasstam de a Remeket még nem szóval ez talált!:) A többit is megnézem!!
2020. máj. 15. 15:23
 9/15 anonim ***** válasza:

Holtverseny - Totth Benedek: Ifjúságiirodalom, thriller. Egy csapat fiatal véletlen elüt egy hajléktalant, innentől kezd felborulni életük, ami aligha volt addig is nyugodt; még mélyebbre láthatunk a drogok és alkohol világába, a láthatatlan játszmázásokba, végül sor kerül egy eltűnésre, ami lehet, hogy gyilkosság... (Én csak ajánlani tudom, feszes tempó, jó párbeszédek és ténylegesen bemutatja a nagyvárosi, elengedett fiatalok életét és még a slangek se kínosak benne)

Az utolsó utáni háború - Totth Benedek: Ifjúságiirodalom, háborús regény. Kitört a következő világháború, a névtelen elbeszélő pedig egy bunkerbe kényszerül a városa túlélőivel. A cselekmények ott lódulnak meg, amikor a fiú rátalált egy sebesült amerikai katonára, akivel kénytelen összefogni, miután felrobbantották menedékét, de ott a hónapokkal ezelőtt eltűnt testvér rejtélye is. (A történetet pillanatnyi megkönnyebbülések és izgalmas cselekmények jellemzik.)

Semmi - Janne Teller: Regény, felnőttirodalom. Egy osztály be akarja bizonyítani egyik társuknak, hogy van értekme az életnek, ezért létrehozzák a "Fontos Dolgok Halmát", a dolog ott kezd elfajulni, amikor már tényleges fontos dolgokat kezdenek egymástól követelni saját sértettségük miatt. Kezdődött egy papuccsal, hörcsöggel, később már örökbefogadási iratok is a kupac részei lettek és még hol a vége? A vég bizony a tényleges őrületnél. (Ez a kedvenc könyvem, lenyűgöző és kellemesen idézi a hangulat William Golding: Legyek ura című könyvét, amit szintén ajánlok)

2020. máj. 16. 19:31
 10/15 A kérdező kommentje:

#9 hu ez aztán nagyon érdekes!

Köszönöm

2020. máj. 17. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!