Ilyen zsákba macskás könyv akció megéri, 10 db 2 áráérte?
Figyelt kérdés
10 db könyvet rejt vegyes tematikában 6000 ft-ért.
Ti vásároltatok már ilyet? Voltak jó könyvek benne?
júl. 10. 22:21
1/7 anonim válasza:
Többször is vettem ilyet, mindegyik csomagban volt 3-4 jó könyv, 2-3-4 "elmegy" katrgóriájú és pár ócska.
2/7 anonim válasza:
Megoszlanak a vélemények, én inkább az antikváriumot böngészem.
Ha a Libribe kérem, még posta költség sincs (közel van), ki lehet fogni tök jó könyveket, nagyon jó áron, és látom, hogy mit veszek.
3/7 anonim válasza:
Nekem túl specifikus az ízlésem, nem olvasok random könyveket.
4/7 anonim válasza:
Ez a Moobius nem éri meg, de az Európánál lehet próbálkozni
5/7 anonim válasza:
Ha bármit olvasnál, akkor neked megéri szerintem. Nekem mindig ez jut eszembe: "nem a mennyiség számít, hanem a minőség". és általában mindig segít nekem ez a gondolat :)
minek vegyek sok olyat ami nem annyira jó, ha vehetek annak árából olyat amit biztos hogy szeretni fogok és nagyon (?)
6/7 anonim válasza:
#5 az első vagyok, és én például azért szoktam, mert megismerek így egy csomó olyan szerzőt és művet, amit magamtól nem vettem volna le a polcról a könyvesboltban. Fiatal időmilliomos koromban olyat is csináltam, hogy a könyvtárból mondjuk csak egy adott betűvel kezdődő random szerzők könyveit vettem ki. Nem akarok meggyőzni senkit; értem, hogy mások ebben is tudatosak, de én élvezem ezt a fajta esetlegességet.
7/7 anonim válasza:
Én eddig sosem jártam jól zsákbamacska könyvekkel. Tapasztalataim szerint csupa olyan könyvet sóznak el így, amit máshogy nem tudnak eladni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!