Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik budapesti antikváriumna...

Melyik budapesti antikváriumnak éri meg eladni a könyveimet?

Figyelt kérdés

Összegyűlt néhány könyv, amire már nem tartok igényt, és szívesen elvinném egy antikváriumba értékbecslésre.

Egyszer olvasott, hibátlan állapotú kiadásokról van szó. Van köztük olyan, ami kifejezetten drága volt.

Keresem a legjobb lehetőséget, ahol reális áron fizetnének érte.

Tudom, valószínűleg többet kapnék egyesével eladogatással, de erre se tehetségem, se időm mostanában.

Egyetemista vagyok, éppen kezdem az életemet, így az ingyen odaadogatás, jótékonykodás most nem fér bele nekem sajnos, akármilyen szép gesztusnak tartom.

Eleve réteg-irányzat könyvekről beszélek, és aki szereti a stílust, annak tényleg igazi kincsek lehetnek.

2024. júl. 10. 11:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az antikváriumok filléreket adnak a könyvekért (igen, a ritkaságokért is), persze ha egyáltalán beveszik...
2024. júl. 10. 11:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmit sem érnek!!!

Én könyvespolcot árulok könyvekkel a Vaterán,de a kutyának se kell.A könyvtár tele könyvekkel,oda se kell ...

2024. júl. 10. 11:43
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én akkor írtam ki ilyen kérdést, amikor sürgős volt, mert éhes voltam :D

Nem, nem éri meg szinte semelyiknél. Esetleg bizonyos könyvek esetében a Font Antikvárium, harminc éve nagy kedvenceim.

Témák, műfajok? Vannak speckó FB-csoportok, ahol akár percek alatt lecsapnak a jóra.

Tehetség nem kell fellőni őket FB'on a marketplace-re, olyan meg konkrétan nem létezik h nincs lehetőséged.

2024. júl. 10. 11:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Antikváriumokkal ne is próbálkozz, 10%-ukat sem fizetik ki az értéküknek.

Inkább add el őket Marketplace-en vagy Vinteden áron alul, ha tényleg szabadulni akarsz tőlük és a pénz is kell.

2024. júl. 10. 17:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs megérős antikvárium sehol az országban. Ha be is vesznek valamit, előbb kiválogatják : 100-ból talán ha egyet kivalsztanak és csak azt veszik meg, azt is legfeljebb gombokért. Teljesen mindegy mennyire ritka vagy jó állapotú.
2024. júl. 10. 18:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!