Milyen olyan könyvek vannak, mint a The picture of Dorian Gray?
Figyelt kérdés
Sok helyen körül néztem már ajánlás gyanánt, de az ajánlott könyveket is ismertem, és nem leltem meg bennük a párhuzamot, továbbá nem is tetszettek annyira, mint a Dorian Gray.
Ami ebben a regényben megfogott, az elsősorban a megfogalmazása, az a gyönyörű szóhasználata. Tetszette benne a romantikus karakterek, az éles ellentétek, továbbá hogy kevés szereplő van.
Az, hogy kissé homoerotikus volt, szerintem csak adott neki egy újabb keretet, a karakterek kapcsolata minden oldalról érdekesen volt megjelenítve.
Tudom, hogy ilyen sok szempontnak megfelelő könyvet nem biztos hogy fogok találni, főleg nem mégegy ilyet, de gondoltam szerencsét próbálok!
2024. jún. 28. 19:52
11/11 anonim válasza:
Ja, és, hogy válaszoljak a kérdésedre, ha tetszett a Picture of Dorian Gray, akkor olvasd el Honoré de Balzac: La peau de chagrin című könyvét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!