Líra 1+1 akciót elmagyarázná nekem valaki?
Figyelt kérdés
Most abból a könyvből kapok kettőt, vagy veszek abból a könyvböl amin ez az akció van és választhatot bármi mást, vagy olyan bármi mást ami az 1+1 akcióban van?
Hiába tettem kosárba nem tudok hozátenni plusz egyet ahogy az akció írja. Mivaaaaaan?
jún. 16. 19:03
1/7 anonim válasza:
Én nem látom ezt az akciót, de általánosságban: nem csak egyforma könyvekre vonatkozik, hanem az akcióban részt vevő, adott címkével ellátott összes könyvre. Bármely kettőt kosárba teszed (az akciósokból), a kosárnál pedig végösszegnél az olcsóbbik könyv árát le fogja vonni.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi
jún. 17. 08:18
3/7 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy ajándékkártyám van és a végén kéri a fizetési módot. Akkor kp-t válasszam ki? Nincs ajándékkartya opció.
jún. 17. 08:26
4/7 anonim válasza:
Ha személyes átvételt választasz boltban, ott tudod használni a Líra ajándékkártyát. Házhozszállításnál, egyéb átvételi pontnál nem, hiszen a futár nem tudna vele mit kezdenu.
5/7 A kérdező kommentje:
4: Az nyilván, de onlime rendrlem meg, bolti átvétellel. Mit választok fizetésnél?
jún. 17. 10:01
6/7 anonim válasza:
...
Bolti átvétel, tehát a boltban fogod átvenni, szóval utánvétel, de ha jól rémlik automatikusan azt írja be.
7/7 anonim válasza:
(Értelmesen oda van egyébként, (most megnéztem, mert nem rémlett jól), hogy előre ki akarod fizetni, vagy sem, de nem, mivel ajándék kártyát a boltban lehet felhasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!