Valaki elmagyarázná nekem, hogy mi az összefüggés Stephen King: Újjászületés és a Lowecraft mítoszok között?
Figyelt kérdés
2020. dec. 22. 03:40
1/2 anonim válasza:
Bocsánat, de Lovecraft a kedvenc íróm, ezért muszály vagyok kijavítani. Nem Lowecraft, hanem Lovecraft.
Lovecraft munkássága, nagyon egyedi. Szőrnyei egyediek, de a hangulatot, nem a szőrnyei jelenléte biztosítja, sokszor ezek meg sem jellenek a műben. És az olvasó az ismeretlentől retteg, ráadásként ezek olyan szörnyek, hogy aki találkozott velük, annak az elméje megbomlott, tehát sosem tudjuk, hogy tényleg igaz-e, amit az emberke állít. Ezt a vonalat követi az Újjászületés is. Nem a szörny a lényeg, és sosem tudjuk, hogy valóság-e amit olvasol, vagy csak egy megbomlott elme mesélése
2/2 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogy elírtam, későn vettem észre.
Engem az érdekelne, hogy mi az összefüggés az újjászületéssel?
Jelenleg azt olvasom, lassan a végére érek.
2020. dec. 22. 13:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!