Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy működik ez a könyvajándék...

Hogy működik ez a könyvajándékozós játék? Valaki, aki már játszott, elmagyarázná?

Figyelt kérdés
Facebook-on terjed, elvileg nekünk csak egy könyvet kell vennünk, elküldeni egy ismeretlennek, és mi 36 könyvet kapunk. Nem találtam részletes játékleírást, és nagyon kamuszagúnak tűnik.

#könyv #könyvajándékozás
2021. febr. 20. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik ismerősöd megosztja ezt a játékot. Ha te is be akarsz szállni, akkor annak kell küldened könyvet, akitől az ismerősöd megosztotta a játékot. Ekkor te is beszálsz a játékba, megosztod az ismerősöd posztját, és aki küld könyvet, az nem neked küld, hanem az ismerősödnek.

Tehát, kb így néz ki:

Gabi

Peti, a haverod

Te

Lajos

Géza

Peti megosztotta a játékot, te beszálsz. A könyvet elküldöd Gabinak. A játék beszállás után, miután meg is osztottad Petitől, jön a Lajos, aki nem neked küld könyvet, hanem Petinek. Ha pedig Lajos sikeresen beinvitált embereket a játékba pl Gézát, akkor a könyvek már mind hozzád fognak jutni.

Remélem érted, hirtelen bem tudtam jobban elmagyarázni😅

2021. febr. 20. 11:37
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez tökéletes magyarázat volt.
2021. febr. 20. 12:08
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez egy piramisjátékra hajazó játék (talán az is, most nincs kedvem megnézni a pontos definícióját), száz százalék, hogy nem fogsz 36 könyvet kapni. Ha elfogadod a tanácsomat, inkább kimaradsz belőle.
2021. febr. 22. 15:28
 4/8 anonim ***** válasza:

1-es vagyok: Én pl kimaradtam belőle, de most a 3-as kommentje miatt megkérdeztem ismerősömet (aki nekem ezt elmagyarázta), hogy mennyi könyvhez jutott íly módon hozzá: kereken 0

Jha, szóval örülök, hogy nem szálltam be😅

2021. febr. 22. 17:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem is szeretnék, mert nekem is ez jutott eszembe, hogy piramisjáték, de a boldog-boldogtalan ismerőseim osztják ezerrel, aztán meg arról postolnak, hogy könyveket küldenek vadidegeneknek.
2021. febr. 22. 20:26
 6/8 anonim ***** válasza:
2021. febr. 22. 20:44
 7/8 anonim ***** válasza:
2021. febr. 22. 20:50
 8/8 A kérdező kommentje:

6-7, nem akarok könyvet cserélni, és régóta tag vagyok a Molyon, Rukkolázni meg csak a kezdetekben Rukkoláztam, mert már annyira magasak a pontszámok, hogy lehetetlen bármit megszerezni. De nem is ez volt a kérdés, hanem a fenti játék működése.

Amúgy épp benne vagyok egy Secret Santa jellegű molyos ajándékozásban, de az nem ugyanaz a kategória, mert egyet küldesz, egyet kapsz, teljesen korrekt, és nem a Facebook-on terjed.

2021. febr. 23. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!