Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az ilyen ember gyilkosnak számít?

Az ilyen ember gyilkosnak számít?

Figyelt kérdés

Nem valós dolog csak egy könyv miatt kell, ne töröljétek légyszi. Megrázó lehet úgyhogy az olvassa, aki bírja a durva dolgokat.

Volt egy pár férfi és nő. A férfi egyszerű gondolkozású de érzékeny volt, a nő bonyolult gondolkozású, traumás, súlyos mentális beteg és a végletekig rafinált. Pár hónapig nagyon kedves volt a férfihez, aztán talált egy hasonszőrű embert mint ő, akivel elkezdte orrba-szájba csalni, mindezt úgy h ne legyen konkrétan rábizonyítható és élvezte a helyzetet. Innentől durvultak be nagyon a dolgok. Amikor a férfi kimutatta az érzékeny oldalát, pl. sírt egy filmen akkor a nő bántalmazta. Kést hordott magánál és rendszeresen látható helyeken hagyta a kést, meg előtte törölgette. Egyre jobban eldurvultak a dolgok és mostmár olyan 18 dolgokra is rávette a pasit amiket ő nem akart, vagy pedig órákig csináltatta, szándékosan, megalázás miatt. Történtek még olyan durva dolgok, amiket nem ecsetelnék. A nő gyakran ivott és brutál dolgokat nézetett a pasival, pl orosz baleset neten, legdurvább filmek, fegyveres videók stb.. közben végig csalta azzal aki hasonló mint ő maga. A pasi már teljesen tönkrement 20 kilót fogyott és árnyéka sem volt a kapcsolat előtti önmagának, mégsem tudta elhagyni a csajt. Viszont a csaj évekkel ezelőtt a másik férfit választotta, megunta és eldobta ezt a szerencsétlent aki utána még sokáig próbálkozott, szinte minden évben ráírt a nőre aki mindig azt válaszolta hogy megtalálta a boldogságát a másik mellett és nem akar visszamenni. Idén januárban a pasi vonat elé feküdt, 5 évvel azután hogy ez a nő elhagyta.

A nő gyilkosnak minősül?

2024. jún. 15. 09:59
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
32 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gyilkos, de nemi erőszak és bántalmazás miatt felelősségre vonható.
2024. jún. 15. 10:08
 2/8 anonim ***** válasza:
49%
Te a pedofil vagy?
2024. jún. 15. 10:10
 3/8 A kérdező kommentje:
A pasi 36 éves volt mikor meghalt, a csaj a késő huszasaiban jár.. hogylennék már pedofil.
2024. jún. 15. 10:12
 4/8 anonim ***** válasza:
56%
Nem emiatt, úgy hangzik, mint vmi béna analógia az itteni pedofil kapcsolatára.
2024. jún. 15. 10:15
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom mivan itt, engem nem érdekelnek a pedofil dolgok, szerintem én nárcisztikus lehetek xd
2024. jún. 15. 10:15
 6/8 anonim válasza:
46%
Te vagy a nő?
2024. jún. 15. 10:45
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
#6 Írta, hogy nem valós dolog, egy könyvről van szó.
2024. jún. 15. 10:53
 8/8 anonim válasza:
63%
#7es igen, olvastam. Csak nem hiszem, hogy felnőtt párkapcsolatok témába írja valaki, hogy hogyan értelmezzen egy könyvet. Tudtommal vannak itt a gyík-en olyan témakörök ahol ezt ki lehetne írni.
2024. jún. 15. 11:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!