Milyen könyvet olvasol jelenleg? Mit olvastál el utoljára?
Én Lőrincz L. Lászlótól a Kegyetlen csillagokat olvasom.
A kegyetlen csillagok című lélegzetelállítóan izgalmas, fantasztikus regényében keveredik a múlt és a jelen, hogy még világosabb legyen számunkra: titokzatos törvények uralkodnak felettünk, melyek megismerése befolyásolhatja az emberiség jövendő sorsát.
Most Martin Kay Eastern c. regényét olvasom, már régóta hívogatott, de most jutottam oda, hogy a libraneten letudtam tölteni.
Idáig nagyon tetszik, ahogy felvezeti a történetet, a szereplőket, jól megírta.
Legutóbb Holly Jackson trilógiájának előtörténetét olvastam el, ami nem rég jelent meg. Igazából egy este alatt elolvastam és csak azért olvastam akkor (közben ugyanúgy olvastam az Eastern-t), mert egy könnyebb olvasmányt akakrtam, ami rövid. Az pedig megfelelt ellenben az Eastern-nel. De az is jó volt, műfaját tekintve remek.
Most Jessica Towsend: Nevermoor
Legutóbb: Neil Gaiman: Óceán az út végén. Zseniális könyv, ha szereted Gaimant ajánlom (meg ha szereted Miyazaki filmjeit, hasonlított rá a stílusa)
Legközelebb vagy Daphne Du Mauriertől a Madarakat, vagy Murakami Harukitól A határvidéktől délre, naptól nyugatra c. könyvet fogom.
Gaimentől a Csillagport és a Coraline-t is ajánlom.
Legutóbb:
Richard Halliburton - Újra felfedezem Délamerikát
Jelenleg:
Stanley Norman - Hotel Saigon
Utolsó:
KJ Parker - Saevus Corax Captures the Castle
Most:
Kim Harrison - Three Kinds of Lucky
Delia Ownes: Ahol a folyami rákok énekelnek. 450 oldalas és kevesebb, mint 3 nap alatt kiolvastam. Egyszerre romantikus, érzelmes és nagyon izgalmas. A film is nagyon jó, de a könyvet nem nagyon tudja letenni az ember, ha egyszer elkezdi. Mindenképpen tudom ajánlani.
A másik könyv J. P. Delaney: A lány a múltból. Egy is egy nagyon izgalmas történet. Helyenként kissé részletesebb, máshol pedig egyáltalán nem az, de szerintem pont amiatt lesz érdekes. Ezt is tudom ajánlani.
Ezt a két könyvet olvastam legutóbb, jelenleg pedig keresem a következő könyvet :D
Legutóbbiak
Szabó Krisztina: Ezüsterdő
Lev Tolsztoj: Kreutzer szonáta
Dean R. Koontz: Rejtekhely
Margaret Mitchell: Elfújta a szèl
Jodi Picoult: Törékeny
Laura Ingalls Wilder: A farm ahol élünk 5. rész- Az ezüst-tó partján
Jelenleg: Sorsfordító történetek- Liz Brashwell: A vén idő mesél
Mostanában
Outlander 5. Rész
Sarah J. Maas: Köd és harag udvara ( ezt még befejezem jövő héten.)
Szeptembertől ezek vannak tervben
Karin Slaughter: A jelentéktelen szív
Carlos Ruiz Zafón: Szeptemberi fények
Robin Cook: Halálfélelem
John Grisham: Az utolsó esküdt
Stephen King: Csak sötéten szereted
Emily Bronte: Üvöltő szelek
Stephen King: Holly
Christopher Paolini: Álmok a csillagok között 1-2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!