Borító alapján elolvasnád ezt a könyvet?
Nekem nagyon éles a kontraszt a háttér és a cím között.
Nem keltené fel a figyelmemet önmagában, de ha véletlenül a kezembe kerülne és belelapozva felkeltené az érdeklődésemet elolvasnám.
Tekintettel arra, hogy soha életemben nem terveztem még borítót, az lenne a fura, ha nem lenne kontár. Nem értek hozzá. :)
De amúgy az eredeti képek a háttérben ilyenek. Ez már gondolom, nem a Radnai Zoltán szint...
De akkor ezeket maximum csak illusztrációnak hagyom meg egypár helyen, s megfogadom a #2-es tanácsát a borítónál.
Ja, és a 4.-hez: a nem szó nem szerepel benne, de gondolom a véleményem alapján mégis kiolvasható.
Egyébként csak ujjgyakorlat, vagy készülő kiadványhoz tervezed? Arra figyelj, hogy a könyv vágott méretéhez kell majd igazítanod. És nem mindegy, hogy puha táblás ragasztókötés, kemény táblás, vagy envelope terve.
#7-8
Nem kell ilyen nagy dolgokat belelátni.
Egyszerűen csak annyi világépítés gyűlt az egyik "masztifantáziámhoz" hogy egy erotikus fantasy könyv kijönne belőle. A barátom tanácsára elkezdtem leírni, ha meg már elkezdtem, szeretném jól csinálni.
Amúgy egyetemista vagyok, de se a rajzoláshoz se az íráshoz nincs köze a szaknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!