Milyen könyvet ajánlanátok egy olyan valakinek, aki a Vuk-on kívül még nem olvasott könyvet mivel utál olvasni?
Figyelt kérdés
Rólam lenne szó. Most eldöntöttem hogy megpróbálnék egy könyvet mint ahogy a művelt emberek csinálják, de nem tudom hogy mit. Valami nagyon érdekesnek kéne lennie mert ha nem fog tetszeni, 15 évig megint nem nyúlok könyvhöz. Az űr sci-fi érdekel, amiben van politikai vonal is. Akár Trónok harca szerű fantasy. Ilyen vonalon mozgok. A tankönyveken kívül, tényleg nem olvastam még könyvet.ápr. 2. 22:15
1/7 anonim válasza:
Joe Abercrombie könyvei? Grimdark fantasy.
"Valami nagyon érdekesnek kéne lennie mert ha nem fog tetszeni, 15 évig megint nem nyúlok könyvhöz."
Ez a te döntésed, senki nem tudhatja, hogy fog-e neked valami tetszeni, ne fogd másokra.
2/7 anonim válasza:
Nekem a Harry Potter nagyon tetszett, többször is olvastam.
3/7 anonim válasza:
Rudyard Kipling: Maugli kalandjai az őserdőben.
És magasról lexarom hogy fogsz-e még utána olvasni barmit is.
4/7 A kérdező kommentje:
"ne fogd másokra" Nem is terveztem :)
ápr. 3. 00:15
5/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Szerinzem hs űr sci-fi akkor a Marsi című sorozat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!