Az elektronikus könyv olvasót (ebook-reader), vagy a papír könyvet szereted jobban olvasni? Miért?
A papír könyvet. Jobban lehet olvasni, jobban elgondolkodtat, könnyebben visszalapozok, ha szükségét érzem, nagyobb élmény.
Amellett könyvet kényelmesen ülve is tudom olvasni, nam kell a gép előtt görnyednem.
A rendes könyveket jobban szeretem. Jobb hogy a kezemben tartom a könyvet, meg imádom az illatát. Illetve számomra az egyik legfontosabb dolog: Hogyha kint ülök a parkban és mellettem ül valaki egy E-book olvasóval akkor garantálom hogy a másik kezéből fogják kilopni a readert, nem az én kezemből a könyvet. Vagy a táskámból se fogják kilopni a könyvet, mondván nem ér annyit.
Meg szeretem őket gyűjteni, a könyvespolc így kis színt ad a szobának :)
Mindkettőt. Engem nem zavar egyik sem. Első, nem kell a gép előtt ülni, mert az e-book olvasó gyakorlatilag könnyebb, mint egy könyv. Ez az egyik dolog, amit szeretek a digitális formában; ha utazok, nem cipelek 10 kiló plusz súlyt, nincs mindig csurig a táskám könyvekkel. Én sokszor nem tudom, épp milyen könyvhöz lesz kedvem mondjuk a két hét alatt, amit nem itthon töltök, de így nincs jelentősége, mert egy könyv és száz könyv súlya ugyan az.
Nekem ugyan akkora élmény mindkettő. Ugyan úgy elgondolkodtat, ugyan úgy szórakoztat, nem is értem, hogy itt milyen különbség lenne. A digitális könyveket is az agyaddal és a szemeddel olvasod, nem?
Könyveket a polcra tenni én is szeretek, viszont mennyit ln olvasok, annyit képtelenség mind megvenni. Független fiatal vagyok, nincs zsebpénzem. Pillanatnyilag a lakbér befizetése fontosabb. :) Viszont én bevallom, simán letöltöm a könyveket az internetről, nem okoz lelki törést.
Megvenni csak jó könyveket szeretek. Azokat viszont nagyon, mert a fizikai példányt kölcsön tudom adni másoknak, ez előny. (A barátaim között én vagy a könyv dealer. :D)
mindkettőnek megvan a jó oldala :)
a könyv azért jó mert könyv :D ezt nem tudom elmagyarázni, imádom kézben tartani, gyújtani őket, egy adott kötet összes könyvét a kezemben tartani :) viszont manapság egyre drágábbak :(
ebook meg kicsi, könnyen hordozható és kényelmesebb használni :)
Ha megtehetem inkább olvasok könyvből de van ebook-om is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!