Általában a könyveknek miért olyan béna borítókat adnak?
Szerintem ha szebbek lennének, jobb lenne rájuk nézni, akkor több embert érdekelne. Nekem komolyan ez veszi el a kedvemet a könyvek többségétől
Vagy ennek az az oka hogy csak idősek adnak ki könyveket, ők pedig nem tudnak a mai generációnak megfelelő borítót elképzelni?
"Lehet nálunk nem volt divat az ilyesmi."
🤣🤦😂
Már, bocs, de szüleimnek a 60-as években is voltak kötelező olvasmányok az iskolában. Ez nem divat kérdése. Úristen. Te tényleg nagyon alulművelt vagy, a szüleid tökéletes mása akkor ezek szerint.
Ha majd lesz gyereked kezdheted azzal, hogy vele megszeretted a könyveket és hogy ő majd elolvassa az iskolai kötelező olvasmányokat, amiket te nem tettél meg!
És nagyon sok a sz*r szülő. Mint ahogy az enyéim is. A legtöbben alkalmatlanok gyerek nevelésre
Nem ezen múlik, hogy valaki olvas-e.
600 darab könyvem van otthon.
10 éves koromtól mostanáig(33)több ezer könyvet olvastam ki.
A 10 éves lányom pedig úgy néz rám mint egy ufora, ha felhozom neki az olvasás témát.
A suliba eddig egy darab könyvet kellett kiolvasniuk kötelezően.
Egy nagyon vicces gyerek könyvet.
Könnyekkel olvastunk együtt, annyira nem akarta..
Tőlem azt látja, hogy az olvasás jó.
Látja tőlem az olvasást mégsem olvas.
21
Nem kell ennyire mindent szó szerint venni -.-
Tudom, fáj az igazság, de fogadd el.
Nem kell mentegetőzni " Nem kell ennyire mindent szó szerint venni -.-"
Nem mentegetőzöm de mindegy is
Aki küldte a saját könyv borítóit neki üzenem hogy: bocsi ha leszóltam a borítóidat, csak nekem úgy tetszenek ha könyv formájájukban látom, de valószínűleg tökéletesek a borítóid. Ha lehet rajta javítani még az is nagyon minimális lenne
Nem értem miért estek neki a kérdezőnek, amikor igenis számít a borító, ha valaki nem szakirodalmat, egyéb szakkönyvet, kötelező olvasmányt keres.
Saját példa. Bemegyek a könyvesboltba/vagy egyéb helyre, ahol könyvek vannak. Nem szakirodalmat keresek, hanem mondjuk regényt. Két eset van. Egyik az, ha tudom mit keresek. Ilyenkor többnyire nem érdekel a többi könyv, csak az, amiért mentem, nem időzök. A másik meg az, hogy időzök, nem keresek semmit, csak random könyvet választok. Azt, hogy mit választok nagyban befolyásolja a borító, mert annak a fülszövegét kezdem el először olvasni, ami már a borítóval és a címmel felkeltette az érdeklődésem. Sok olyan könyv van, aminek ránézek a borítójára és érdekesnek tűnik, azokkal kezdek. Namármost nem fogom elolvasni az összes ott fellelhető könyv fülszövegét. Idővel megunom, és az elolvasott fülszövegek alapján választok. Ha valaminek mondjuk van egy legátlagosabb barna, egyszínű borítója, annak valószínűleg már nem fogom elolvasni a fülszövegét, ezáltal - hacsak nem ajánlja valaki később - magát a könyvet se fogom olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!