Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Általában a könyveknek miért...

Általában a könyveknek miért olyan béna borítókat adnak?

Figyelt kérdés

Szerintem ha szebbek lennének, jobb lenne rájuk nézni, akkor több embert érdekelne. Nekem komolyan ez veszi el a kedvemet a könyvek többségétől

Vagy ennek az az oka hogy csak idősek adnak ki könyveket, ők pedig nem tudnak a mai generációnak megfelelő borítót elképzelni?

2024. febr. 5. 10:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
67%

Ezek az én borítóim. Hova sorolod őket?

[link]

[link]

[link]

[link]

2024. febr. 5. 14:59
 12/26 A kérdező kommentje:

Így digitálisan a borítóképek egymagában egy kicsit unalmas az és retrók, de mikor látom könyv formájában már sokkal jobban tetszik.

Amúgy érdekes hogy mindegyiken más neved van, és nemed:)

2024. febr. 5. 17:50
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
12, a 11 nem az írója ezeknek a könyveknek, ő tervezte a borítóját, nem ő írta a könyveket.
2024. febr. 5. 18:53
 14/26 A kérdező kommentje:

Oh tényleg

Mindenképp pozitívum hogy letisztult, ha látnék olyan képeket róluk ahol már a könyven van úgy biztos jól néz ki. Csak szerintem így digitálisan a borító egyedül kicsit fura :)

Egyébként nem olvastam még ki egy könyvet sem életemben, és most szeretném elkezdeni

2024. febr. 5. 19:10
 15/26 anonim ***** válasza:
58%

"Egyébként nem olvastam még ki egy könyvet sem életemben, és most szeretném elkezdeni"

És az ilyenek osztják itt az észt, mintha hű..de értenének hozzá. 🤦🤷👏

Drágaság, már iskolában voltak kötelező olvasmányok. Elég szégyen rád nézve, ha egyiket se olvastad, csak a rövidített változatát. Szüleidnek is egy "hatalmas kézfogás" érte.

Mivel nem tudom a nemedet, korodat, így még ajánlani se tudok neked jó könyvet.

2024. febr. 5. 19:29
 16/26 Dinnye2 ***** válasza:
100%

Egy könyvnél fontos a borító, éppen ezért manapság egyre szebbek, mert az emberek gyakran ez alapján választanak. Szerintem egyre jobb és szebb borítók vannak mostanában, ezért is lepődtem meg a kérdéseden. Ha meg rondának találod őket és ezért nem olvasol, az elég fura, bocsi. Szóval ilyenkor inkább olvasd el a hátulját is!

#15, egyetértek!!!

2024. febr. 5. 19:53
 17/26 A kérdező kommentje:

Normális könyvet még sosem olvastam ki magamtól.

Az a jobbik eset ha valakiben benne van a hajlam hogy olvasson! A szüleim szerint hülyeség. És még rengetegen vannak akik 30-40 évesek de soha nem olvasnak könyveket, hanem mostanában csak tiktokoznak

2024. febr. 5. 20:15
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

1. Kérdező, általános műveltség, hogy az iskolai kötelezőket elolvasod!

2. "Az a jobbik eset ha valakiben benne van a hajlam hogy olvasson!"

Nem hajlam kérdése, hanem pl. az, hogy a szülő olvasóvá nevelje a gyerekét, az ő feladata megszerettetni a gyerekkel a könyveket, az olvasást!

3. "És még rengetegen vannak akik 30-40 évesek de soha nem olvasnak könyveket, hanem mostanában csak tiktokoznak"

Ezért is fontos lenne, hogy olvass könyveket, hogy le tudja magyarul értelmesen írni egy mondatot.

Ez a mondatrész teljesen értelmetlen: "de soha nem olvasnak könyveket,"

Helyesen: soha nem olvastak könyveket

És plusz, az ilyen felnőttek gyerekei se fognak olvasni, mint te, mert a szülőktől ezt a mintát látják.

2024. febr. 5. 20:33
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Amikor megszereztem a tipográfus képzettséget, azzal zárták a tanárok, hogy "...és most felejtsétek el, amit tanultatok"

Igazuk lett. A főnök és a szerző kívánságát kell teljesíteni. És sok kontár van a piacon. A vevő nem fizeti meg a minőséget.

2024. febr. 5. 20:45
 20/26 A kérdező kommentje:

Nem tudom, én nem emlékszem kötelező olvasmányokra. Lehet nálunk nem volt divat az ilyesmi.

És nagyon sok a sz*r szülő. Mint ahogy az enyéim is. A legtöbben alkalmatlanok gyerek nevelésre

Sok "mintát" láttam szüleimtől, hogyha nekem lesz egy gyerekem hogyan ne neveljem.

2024. febr. 5. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!