Általában a könyveknek miért olyan béna borítókat adnak?
Szerintem ha szebbek lennének, jobb lenne rájuk nézni, akkor több embert érdekelne. Nekem komolyan ez veszi el a kedvemet a könyvek többségétől
Vagy ennek az az oka hogy csak idősek adnak ki könyveket, ők pedig nem tudnak a mai generációnak megfelelő borítót elképzelni?
Így digitálisan a borítóképek egymagában egy kicsit unalmas az és retrók, de mikor látom könyv formájában már sokkal jobban tetszik.
Amúgy érdekes hogy mindegyiken más neved van, és nemed:)
Oh tényleg
Mindenképp pozitívum hogy letisztult, ha látnék olyan képeket róluk ahol már a könyven van úgy biztos jól néz ki. Csak szerintem így digitálisan a borító egyedül kicsit fura :)
Egyébként nem olvastam még ki egy könyvet sem életemben, és most szeretném elkezdeni
"Egyébként nem olvastam még ki egy könyvet sem életemben, és most szeretném elkezdeni"
És az ilyenek osztják itt az észt, mintha hű..de értenének hozzá. 🤦🤷👏
Drágaság, már iskolában voltak kötelező olvasmányok. Elég szégyen rád nézve, ha egyiket se olvastad, csak a rövidített változatát. Szüleidnek is egy "hatalmas kézfogás" érte.
Mivel nem tudom a nemedet, korodat, így még ajánlani se tudok neked jó könyvet.
Egy könyvnél fontos a borító, éppen ezért manapság egyre szebbek, mert az emberek gyakran ez alapján választanak. Szerintem egyre jobb és szebb borítók vannak mostanában, ezért is lepődtem meg a kérdéseden. Ha meg rondának találod őket és ezért nem olvasol, az elég fura, bocsi. Szóval ilyenkor inkább olvasd el a hátulját is!
#15, egyetértek!!!
Normális könyvet még sosem olvastam ki magamtól.
Az a jobbik eset ha valakiben benne van a hajlam hogy olvasson! A szüleim szerint hülyeség. És még rengetegen vannak akik 30-40 évesek de soha nem olvasnak könyveket, hanem mostanában csak tiktokoznak
1. Kérdező, általános műveltség, hogy az iskolai kötelezőket elolvasod!
2. "Az a jobbik eset ha valakiben benne van a hajlam hogy olvasson!"
Nem hajlam kérdése, hanem pl. az, hogy a szülő olvasóvá nevelje a gyerekét, az ő feladata megszerettetni a gyerekkel a könyveket, az olvasást!
3. "És még rengetegen vannak akik 30-40 évesek de soha nem olvasnak könyveket, hanem mostanában csak tiktokoznak"
Ezért is fontos lenne, hogy olvass könyveket, hogy le tudja magyarul értelmesen írni egy mondatot.
Ez a mondatrész teljesen értelmetlen: "de soha nem olvasnak könyveket,"
Helyesen: soha nem olvastak könyveket
És plusz, az ilyen felnőttek gyerekei se fognak olvasni, mint te, mert a szülőktől ezt a mintát látják.
Amikor megszereztem a tipográfus képzettséget, azzal zárták a tanárok, hogy "...és most felejtsétek el, amit tanultatok"
Igazuk lett. A főnök és a szerző kívánságát kell teljesíteni. És sok kontár van a piacon. A vevő nem fizeti meg a minőséget.
Nem tudom, én nem emlékszem kötelező olvasmányokra. Lehet nálunk nem volt divat az ilyesmi.
És nagyon sok a sz*r szülő. Mint ahogy az enyéim is. A legtöbben alkalmatlanok gyerek nevelésre
Sok "mintát" láttam szüleimtől, hogyha nekem lesz egy gyerekem hogyan ne neveljem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!