Általában a könyveknek miért olyan béna borítókat adnak?
Szerintem ha szebbek lennének, jobb lenne rájuk nézni, akkor több embert érdekelne. Nekem komolyan ez veszi el a kedvemet a könyvek többségétől
Vagy ennek az az oka hogy csak idősek adnak ki könyveket, ők pedig nem tudnak a mai generációnak megfelelő borítót elképzelni?
A kitalált történetek mint pld a Stephen King könyvek, tehát a szórakoztató irodalom könyveknél elég jók szoktak lenni a borítóképek.
De ami szórakoztató irodalom kategórián kívül esik, azok általában nagyon gyenge, rossz is rá nézni szintűek :(
Nem bénák a borítók, csak te nem értesz hozzá.
"Nekem komolyan ez veszi el a kedvemet a könyvek többségétől"
Akkor te valójában nem is szeretsz olvasni, ha tényleg szeretnél, akkor nem egy borító határozná meg a könyvekhez való viszonyodat.
Nekem aztán mindegy milyen bena a borító, ha a sztori érdekel.
Nem a borítót nézem olvasás közben, hanem a betűket.
Kedves 78 és 74%-os!
Indokolnátok is, hogy miért szavazzátok le azokat a válaszokat, amik nem a kérdező egóját simogatják?
"De ami szórakoztató irodalom kategórián kívül esik"
Mint pl mi? Ez így eléggé tág fogalom. Rengeteg szakkönyvnek nagyon szép a borítója. (pl.: [link] )
Kérdező,
tudnál linkelni példának pár olyan borítót és műfajt, amik többségében nem szépek szerinted?
Például ez [link]
De amúgy, rájöttem hogy talán azért tűntek csúnyának mert az ilyen netes könyvboltokban csak a borítóképet lehet látni önmagában. De könyv formájukban már jobban néznek kicsit ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!