Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet ajánlotok egy...

Milyen könyvet ajánlotok egy 13 éves lánynak?

Figyelt kérdés
A boszis könyveket szeretem, elkezdtem olvasni Thomas Brezina: fiúk kizárva kötetit, de emellett mást is szeretnék olvasni. Kiolvastam már a Sarah Mlynowski-s könyveket, Agnes Ceciliat, Jacqueline Wilson könyvei annyira nem jönnek be, elolvastam már az Anya nélkül soha könyvet is. Rendszeresen járok a Somogyi könyvtárba, de csak néhány röpke percre van időm beugrani úgyhogy nincs időm nézelődni, el kell határoznom előre mit veszek ki. Ti mit ajánlanátok ami nektek is tetszik, vagy a leírások alapján nekem is tetszhet? A twilightől kíméljetek. Alapjából jó, de...
2010. okt. 23. 21:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

rick riordan: villámtolvaj :) azok alapján, amit írtál, nem biztos, hogy tetszeni fog, de azért szerintem próbáld meg ha még nem olvastad :)

celia rees: bűbájos mary, julie hearn: nell - ezek kissé komolyabbak, mint pl. a fiúk kizárva sorozat

2011. jan. 2. 13:00
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Leslie. L. Lawrence könyvei is jók. Pl.: A vérfarkas éjszakája, a vérfarkas visszatér.
2011. jan. 2. 13:26
 23/31 anonim válasza:

14 plusszos könyvekért kérvény kell a könyvtárban. de anyukád biztos megengedi: a boszorkányok nem csókolózhatnak

mobilszerelem

2011. jan. 2. 15:55
 24/31 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. nem soká megyek a könyvtárba, azért kellettek az új ötletek. am olvasta valaki a szent johanna gimit?
2011. jan. 2. 17:15
 25/31 anonim ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 2010-11-09 23:50

Nekünk azonos az ízlésünk! :)

Michael Gruber: A boszorkányfiú

Neil Gaiman: Coraline

Sam Taylor: Erdő köztársaság (ez egy nagyon komoly regény)

Scott Westerfeld: Csúfok

Debi Gliori: Varázsbagázs

George MacDonald: A királykisasszony és a manó

Silvana de Mari: Az utolsó tünde

Avi: Az ólomkereszt titka

Fehér Klára: Négyen meg a Béka

Fehér Klára: Mi, szemüvegesek

Guillaume Prévost: Időkönyv - A faragott kő

Roderick Gordon&Brian Williams: Alagutak rejtélye

Kleinheinz Csilla: Város két fül között

Richard A. Knaak: Huma legendája (Vigyázat, ha egyszer elolvasol egy kötetet a Dragon Lance regényekből, nagy késztetést érzel, hogy még húszat elolvass!)

2011. jan. 3. 10:07
 26/31 anonim ***** válasza:

Lois Lowry: Az emlékek őre

gyerekkönyvként tüntetik fel, de felnőttként is bőven olvasható és komoly üzenete van (ezt azért mondom, mert érettebbnek tűnsz az átlag 13 éveseknél, és nehogy eltántorítson, hogy gyerekkönyv)

én 14 évesen olvastam, és rám nagy hatással volt

2011. jan. 3. 13:29
 27/31 emo klaudia ***** válasza:
xerintem olvasd el az : Orangyalok pedig vannak cimu konyvet ;) xerintem jou , en 12 eves lany vagyok es nekem nagyon tetsik jham es a neveletlen hercegno naploja ish jo meg a bezzeg az en idomben ish csak azokat mar irtak ;)
2011. jan. 3. 14:45
 28/31 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok és imádom Sarah Mlynowski könyveit. Vagyis a Melltartó és seprűnyél, a Vágyak és varangyok, Hálózsák és hókuszpókusz, és hamarosan megjelenik a Buli és bájital. :) Már vagy 3-jára olvasom ki ezt a 3 részt és még mindig nem unom. Már nagyon várom a Buli és bájitalt, 30.-án fog megjelenni a Móra könyvkiadónál...tuti előre fogom rendelni neten. Ezenkívül Cecily von Ziegesar Hot Girl sorozata is tetszett nagyon, a Bad Girl-t még nagyon volt időm olvasni, de a gépen megvan szóval bármikor elolvashatom. De most a Hálózsák és hókuszpókuszt olvasom megint, azért hogy ha megjelenik az új akkor mindenre emlékezzek amik előtte történtek. :)
2011. márc. 8. 15:47
 29/31 anonim ***** válasza:

Bár ezek nem boszisak, de:

- Klikk sorozat

- Bad Girl sorozat

- Beach Girl sorozat

- Hot Girl sorozat

- Szívszűrök sosozat ( Zoey görbe utakon, Jake rájön, Nina nem mondja el, Ben szerelmes, Claire-t rajtakapják)

- Georgie Nicholson vallomásai sorozat (A macskám a családom és a fiúk, stb...)

- A neveletlen hercegnő naplója sorozat

13/L :)

2011. júl. 13. 16:05
 30/31 A kérdező kommentje:
Köszi. A neveletlen hercegnő naplóját olvasom már egy ideje, a szívzűrőkből már csak egyet nem olvastam, a többit majd megnézem, köszi!
2011. júl. 13. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!