Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi volt a legrosszabb könyv...

Mi volt a legrosszabb könyv amit valaha olvastatok??

Figyelt kérdés
2023. dec. 30. 21:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
64%

@7 a magánkiadókat, Publió stb. a fene megette. Ezek nem igazi magánkiadás, hanem bérkiadás.

A legrosszabb a Szürke :D Annyira rossz volt h a két folytatásnak a cselekményleírását sem bírtam végigolvasni. Vicces moly-kihívásra olvastam el az elaő részt.

2023. dec. 31. 06:11
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Mostanában Dolores Redondo: A láthatatlan őrző volt, amit félbe hagytam.

Elsősorban a magyar kiadás számlájára írom, hogy olvashatatlan a könyv, mert a történet érdekes lenne, de a szedés, szerkesztés és a fordítás kritikán aluli, élvezhetetlenné teszi a könyvet.

2023. dec. 31. 08:28
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondom, hogy rossz könyv lenne, de nekem a Gyémántkor volt olyan, hogy nem tudtam elolvasni. Kétszer kezdtem el (több év volt köztük), de 50-60 oldalnál tovább nem jutottam vele. Pedig a témája érdekes, a leírt világa is baromira tetszik (szeretem ezeket a "punk" műfajokat, stílusokat). Egyszer talán végigrágom magam rajta, már csak azért is, mert ezen kívül nincs másik olyan könyv, amit ha elkezdtem, nem fejeztem volna be.
2023. dec. 31. 12:26
 14/15 TR75 ***** válasza:
100%

Azok között, amiket az utóbbi időben el is olvastam, Hiro Arikawától Az utazó macska krónikája.

A félbehagyottak közül Bauer Barbarától a Porlik, mint a szikla. Komolyan idegesített.

2023. dec. 31. 13:38
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mert az első 5 oldalon nem jutottam túl. Felsorolt, nem hazudok 30! szereplőt és 10 helységnevet.

Akik amúgy fontosak a történet szpontjából, tehát, ha azt nem olvasom el, fingom nincs, ki kicsoda.

DE.... nem tudtam átrágni magam rajta. :D

2023. dec. 31. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!