@7 a magánkiadókat, Publió stb. a fene megette. Ezek nem igazi magánkiadás, hanem bérkiadás.
A legrosszabb a Szürke :D Annyira rossz volt h a két folytatásnak a cselekményleírását sem bírtam végigolvasni. Vicces moly-kihívásra olvastam el az elaő részt.
2023. dec. 31. 06:11
12/16 anonim válasza:
Mostanában Dolores Redondo: A láthatatlan őrző volt, amit félbe hagytam.
Elsősorban a magyar kiadás számlájára írom, hogy olvashatatlan a könyv, mert a történet érdekes lenne, de a szedés, szerkesztés és a fordítás kritikán aluli, élvezhetetlenné teszi a könyvet.
2023. dec. 31. 08:28
13/16 anonim válasza:
Nem mondom, hogy rossz könyv lenne, de nekem a Gyémántkor volt olyan, hogy nem tudtam elolvasni. Kétszer kezdtem el (több év volt köztük), de 50-60 oldalnál tovább nem jutottam vele. Pedig a témája érdekes, a leírt világa is baromira tetszik (szeretem ezeket a "punk" műfajokat, stílusokat). Egyszer talán végigrágom magam rajta, már csak azért is, mert ezen kívül nincs másik olyan könyv, amit ha elkezdtem, nem fejeztem volna be.
2023. dec. 31. 12:26
14/16 TR75 válasza:
Azok között, amiket az utóbbi időben el is olvastam, Hiro Arikawától Az utazó macska krónikája.
A félbehagyottak közül Bauer Barbarától a Porlik, mint a szikla. Komolyan idegesített.
2023. dec. 31. 13:38
15/16 anonim válasza:
Nem tudom, mert az első 5 oldalon nem jutottam túl. Felsorolt, nem hazudok 30! szereplőt és 10 helységnevet.
Akik amúgy fontosak a történet szpontjából, tehát, ha azt nem olvasom el, fingom nincs, ki kicsoda.
DE.... nem tudtam átrágni magam rajta. :D
2023. dec. 31. 14:19
16/16 anonim válasza:
Lehet, hogy irodalmilag nem a legrosszabb, de amin a leginkább felcs.sztem magam, az Mörk Leonórától Az utolérhetetlen Mr. Yorke. Gyakorlatilag megírta az egyik saját történetét, mert annyira nem tudta elviselni a hisztkirálynő, hogy megígért neki egy brit színész egy interjút és lemondta, hogy megírta a sztorit, de úgy, hogy mindenkinek a nevét megváltoztatta benne, mert ahhoz nem volt elég nagylány, hogy névvel vállalja... de azért elejtett benne egy csomó olyan utalást, ami miatt egy-két önjelölt Sherlock simán rájött, hogy kikről szól. Mindezt úgy, hogy végig a saját f.át szopkodta a regényben, hogy ő mennyire olvasott, mennyire trendi, mennyire laza anyucikája egy 13 éves tinédzsernek, mennyire csinosan öltözik... és nagyon paraszt módon beszélt olyan emberekről is benne, akik semmi rosszat nem tettek benne (pl. perverz fejűnek írt le benne egy színészt).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!