Mi volt a legrosszabb könyv amit valaha olvastatok??
@7 a magánkiadókat, Publió stb. a fene megette. Ezek nem igazi magánkiadás, hanem bérkiadás.
A legrosszabb a Szürke :D Annyira rossz volt h a két folytatásnak a cselekményleírását sem bírtam végigolvasni. Vicces moly-kihívásra olvastam el az elaő részt.
Mostanában Dolores Redondo: A láthatatlan őrző volt, amit félbe hagytam.
Elsősorban a magyar kiadás számlájára írom, hogy olvashatatlan a könyv, mert a történet érdekes lenne, de a szedés, szerkesztés és a fordítás kritikán aluli, élvezhetetlenné teszi a könyvet.
Azok között, amiket az utóbbi időben el is olvastam, Hiro Arikawától Az utazó macska krónikája.
A félbehagyottak közül Bauer Barbarától a Porlik, mint a szikla. Komolyan idegesített.
Nem tudom, mert az első 5 oldalon nem jutottam túl. Felsorolt, nem hazudok 30! szereplőt és 10 helységnevet.
Akik amúgy fontosak a történet szpontjából, tehát, ha azt nem olvasom el, fingom nincs, ki kicsoda.
DE.... nem tudtam átrágni magam rajta. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!