Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet vegyek a...

Milyen könyvet vegyek a legjobb kolleganőmnek? Elválnak útjaink.

Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 12:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Elég gáz, ha ő a legjobb kolleganőd, de ezt tőlünk kérdezed. Szerinted mi ismerjük őt??
2010. okt. 22. 13:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Kösz. Adok támpontokat. Elgondolkodtató, filós, de nem szomorú és túl bölcs, amolyan útravaló könyvet szeretnék venni. pl Coelho, de azt mégsem. Gondolkodom Müller Péterben. Szóval ehhez hasonlókat ajánlanátok? Köszönöm.
2010. okt. 22. 13:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Kundera?
2010. okt. 22. 14:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Találtam két könyvet, remélem jó lesz:

Elizabeth Gilbert:

Ízek , Imák, Szerelmek

Spirituális utazás Itáliába, Indiába és Indonéziába

Önéletrajzi ihletésű könyve az írónőnek.

Egy nő, aki nem akart többé megfelelni. Egy nő, aki elengedte a jelenét, és megtalálta a boldogságát.

Ebből készült film is.

Mary Moody

Au revoir

avagy fél év Dél-Franciaországban:

Főszereplője egy magányos középkorú nő. Élete boldog és kiegyensúlyozott, de életéből hiányzik a szabadság és az idő, amit önmagára fordíthatna ebben a rohanó világban. Ezért Dél-Franciaország egyik kis városába utazik. Ahol az elmélyülés helyett társasági élet közepébe csöppen.

Az élet értelmét kutatja ugyanakkor filozofikus beszámoló.

2010. okt. 23. 12:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Jeannette Walls: Az üvegpalota
2010. okt. 23. 17:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mivel az Eat pray love-ot olvastam, tudom, hogy nagyon jó, szerintem neki is az lesz!
2010. okt. 25. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!