Miért utálják a mai diákok azt aki könyvet olvas?
Aki utál másokat csak mert szeretnek olvasni, azok egyszerűen csak buták, vagy szellemileg visszamaradottak.
Én nagyon szeretek olvasni gyerekkorom óta, a suliban sose utáltak miatta, voltak akik mindig érdeklődtek mit olvasok éppen, és olyan osztálytársam is, akivel sokat beszélgettünk könyvekről és kölcsön is kaptunk/ kértünk egymástól😊
Most már rég felnőttem, saját magamnak veszem a könyveket, meg a férjem is amit akar elolvas belőle, vannak közös pontok az érdeklődési köreinkben, olvasás terén is.:)
Az viszont tény, hogy mindig is csak azt szerettem olvasni ami engem érdekel, amit én magam választottam, a kötelezőket utáltam. A nagy részét nem is olvastam, és a maradékra sem emlékszem igazán. Már akkor sem maradt meg belőlük semmi, mikor végigszenvedtem párat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!