Mit gondoltok a magyar booktuberekről?
Egyszer ajánlottak itt párat közülük, belenéztem a videóikba, de nem ájultam el.
Egyébként is értelmetlen (oké, szeretik magukat mutogatni) videókat nézegetni, amikor lehet sima szövegben is közölni a gondolatokat.
Hát én már jó ideje nem nézek, mert nem nagyon olvasnak olyat, amit én, vagy épp nem is könyvajánló, hanem a harmincadik book haul meg book tag videó. Semmi különleges, semmi jó.
Tényleg az lehet a baj, hogy kevesen vannak. Szerintem nem felesleges...
Nem túl sok, de majdnem mind nő. Szerintem a nemek aránya itt még "rosszabb", mint angol nyelven. Ami... nyilván nem rossz, csak annyi, hogy én inkább férfi olvasókkal szoktam egyetérteni, velük vág jobban össze a véleményem (nő vagyok amúgy). Szóval ez az én problémám inkább.
Nagy átlagban a Booktube, mint olyan nagyon trendi, YA jellegű mindenhol, ami szintén nem nekem készül.
Én kedvelem a munkásságukat, több csatornát is követek évek óta.
Pergamenre hányt szavak
Edmond könyvkuckója
Borka reads
Tekla könyvei
Könyvelem
Andi könyves világa
V. Tóth Kati csatornája
Papírra vetett gondolataim ( nála sajnos már vagy fél éve nincs új videó, remélem nem adta fel teljesen )
Bepróbáltam párat, de sem a content maga, sem az előadás nem nyűgözött le annyira, hogy ne kapcsoljam ki és olvassak helyette valamit.
Ettől persze nem rossz amit csinálnak, csak nekem nem jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!