Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hány könyvet olvastok ki egy...

Hány könyvet olvastok ki egy átlagos hónapban?

Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 22:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
5, bárhol lehet olvasni.a wc-n,a buszon,főzés közben,alvás előtt,ébredés után...legalábbis én ha egy igazán letehetetlen könyvet olvasok akkor mindenhova viszem magammal és ha van időm akkor mindig előveszem
2023. szept. 5. 18:02
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Hétköznap dolgozom, így annyira nincs sok szabadidőm, de minden nap olvasok. Szóval így átlag 2, jobb esetben ha rövidebb könyveket választok akkor 3 is összejön egy hónapban. De ha nagyon vastag akkor csak 1 fér bele egy hónapba. Pl az Outlander kötetek 900+, a harmadik résztől 1000+ oldalasak. Ezeket simán egy hónap elolvasnom. Stephen King: Végítélet c. regényét ami 1500 oldal felett van, másfél hónap alatt lett meg.
2023. szept. 7. 02:16
 13/23 A kérdező kommentje:
Én egy 4 hónapos baba mellett havonta 1-1.5 könyvet tudok csak elolvasni. Azelőtt még ennyit se sikerült, mivel egyetem mellett 8 órával dolgoztam. Pedig imádok olvasni
2023. szept. 7. 08:51
 14/23 anonim ***** válasza:

13,énasfel éve szültem,előtte nagyon sokat olvastam.

Most sajnos szülés előtt olvastam utoljára.

Én a könyvet szeretem csendben,megszakítás nélkül olvasni

Amíg csecsemő volt a fiam nem tudtam olvasni mert napközben szinte letehetetlen volt,amikor időm volt egy kevés nem az olvasáson járt az eszem.

Most meg egész nap jönegy,figyelnem kell rá,amikor alszik akkor próbálom behozni a házimunkát,este pedig inkább alszik amikor már O is alszik

Mellette van meg egy kilenc évesen is,vele is foglalkozom természetesen.

Azzal nyugtatom magam,hogy újra eljön majd az is,hogy olvasni fogok.

2023. szept. 7. 09:00
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Elírtam egy csomó szót,gyorsan írtam,bocsi

14

2023. szept. 7. 09:01
 16/23 anonim válasza:
74%
1-2, egyetemista vagyok és a többi hobbi (edzés, futás, sörözôs esték) mellett kevesebb idô jut rá mint szeretném
2023. szept. 7. 13:54
 17/23 anonim ***** válasza:

Huu, ilyenkor döbbenek rá, hogy nem szoktam olvasni. Nem volt még olyan könyv, amire azt mondtam volna, hogy letehetetlen.

Szóval ha valaki tud ajánlani valamit….az sem baj, ha valami pszichohorror vagy dráma 😊

2023. nov. 27. 20:58
 18/23 anonim ***** válasza:

17,Jozef Karika könyvek..

Szlovák író,de magyarul is megjelentek a könyvei.Keress rá Googlen.

Leslie L Lawrence könyveit imádom még.

Vagy ott van Stephen King,vagy Robin Cook.(tőle a kedvencem a Halálos kockázat)

2023. nov. 27. 21:04
 19/23 anonim ***** válasza:
Karikánál mindenképpen A hasadékkal kezdj!
2023. nov. 27. 23:39
 20/23 anonim ***** válasza:

Igen,ezt én is akartam írni amit a 19.ha azt elolvasod garantáltan beleszeretsz Karikaba.

18

2023. nov. 28. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!