Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Visszatér valaha az olvasási...

Visszatér valaha az olvasási kedvem?

Figyelt kérdés

Már 1-2 hónapja nem tud igazán maradandó élményt adni egy könyv. Csak szenvedés az egész, most is olvasok egy könyvet, látom, hogy jó, de nem vált ki belőlem semmit, nem köt le. Miért lehet ez? Kedvem sem nagyon van most olvasni

1-2 hónap szünet jót tehet, hogy újra éhezzek a betűkre? Már az írás sem köt le

2023. szept. 2. 23:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem persze. Nekem is vannak olyan időszakaim,amikor egyszerűen nem tudom rávenni magam az olvasásra, pedig világ életemben a könyveket bújtam, azon nőttem fel. Van jogy fáradt vagyok, vagy egyszerűen túl lassan indul be egy könyv, nem köt le és ez rendben van, nem szabad eröltetni sem. Keresgélj, van sok izgalmas könyv, ami letehetetlen. Viszont, az is teljesen oké, ha tartassz egy kis szünetet és csak akkor térsz vissza az íráshoz és az olvasáshoz, amikor kedved szottyan hozzá, nem kell kétségbeesni. Hidd el lesz ilyen. Töltsd addig mással a szabadidőd, foglald le magad.

2023. szept. 3. 00:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem is hullámzó, egy időben azt hittem kb sosem fogok már olvasni aztán mégis sokat olvastam egy idő után újra.
2023. szept. 3. 00:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen
2023. szept. 3. 09:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem, ezt örökre buktad...
2023. szept. 3. 10:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak a meleg teszi. Hőségben nehezebb figyelni pl.

Vagy csak más típusú élményre vágysz.

2023. szept. 3. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!