Szerintetek valaha visszajön a One Direction?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre több pletyka kering a levegőben, hogy a fiúk sokkal többet beszélnek egymással, és a visszatérés is szóba kerülget. Volt egy videó arról, ahol Ed Sheeran is megerősítette, hogy a banda vissza fog térni, csak nem lesznek benne mind az öten. Nyilvánvalóan tudjuk, hogy Zayn nem fog visszajönni a fiúkkal, na de mi van Harry-vel? Jelenleg a karriere csúcsán van és nagyon bejött neki ez a solo karrier, de azt se felejtsük el, hogy mindig boldogan beszélt a bandáról és hogy szívesen visszamenne. De ezek az interjúkban való válaszok nem most voltak, hanem évekkel ezelőtt. Ti mit gondoltok?
Hogyan fognak visszatérni a fiúk? Harry-vel együtt, vagy csak hárman lesznek a fiúk? Vagy egyáltalán visszatérnek?
#One Direction #One Direction visszatérés
2022. jan. 3. 20:34
1/4 anonim válasza:
Lassan a kutya sem kíváncsi rájuk, szóval nem kizárt, de szerintem nem fogja mindegyikük bevállani ezt a tinipopis ugrabugrálást. 2-en max 3-an csinálnak egy reuniont, végig haknizzáka falunapokat aztán annyu.
3/4 anonim válasza:
En lennek a legboldogabb ha ujra osszejonnenek. De lassan mar sajnos en se fuzok hozza nagy remenyeket. Persze lehet belelatni apro jeleket a dolgokba hogy majd ekkor meg ekkor ujra osszejonnek. De mar nagyon regen szetmentek igy nemtudom nem latok ra sajnos sok eselyt:((( dehat remenykedni meg szabad!!
4/4 anonim válasza:
Én azóta nem reménykedem már hogy a tízéves évfordulóra nem hoztak össze semmit. Szerintem már túl sok sérelem halmozódott fel bennük az évek alatt, nincs az a pénz amiatt újra összeállnának mind az öten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!