Szeretitek Leiner Laurát? Ha igen, melyik a kedvenc könyvetek tőle?
Figyelt kérdés
2023. aug. 20. 09:50
11/20 anonim válasza:
Az IOV 1-2 volt az első "könyvem" Laurától. Egy hét alatt kiolvastam a hat könyvet. Az SzJG még úgy ahogy lecsúszott, de a Remek!/Ez is Remek!! már nem ment le. Pár oldal után raktam félre. Bábel, Közhelyek, Akkor szakítsunk amit eddig olvastam még, és tetszett. A Bexi sorozatot most fogom levadászni, a Mindig karácsony és a 40 nyári nap meg olvasásra vár...
12/20 anonim válasza:
SzJG miatt szerettem meg olvasni anno, nálam csak is a Szent Johanna!
13/20 anonim válasza:
Szerintem jó és igényes könyvei vannak, és lehet, hogy sablonosak, de szerintem jól meg van írva. Valamint például az IOV. 2. trilógiájának mondanivalója is van, szóval szerintem érdemes volt elolvasnom majdnem az összes könyvét. Nekem tetszett, és ha bárki nem ért egyet, az nyugodtan írja le, csak nem érdekel. :))
14/20 anonim válasza:
Ha vidam konyvet akarsz tudom ajanlani a randomot, mindig karacsony, babelt. a szentjohanna gimi nagyon jo es vicces de sok melypont van benne. A bexi-sorozatban sok a balhe es a melypont de nagyon vicces es izgalmas. Az IOV sokkal komorabb hangulatu es inkabb szomoru
15/20 anonim válasza:
Imádom, mindenkepp. az szjg a kedvencem bár elég nehéz választani. az iov 1. triologia nem anyirrw tetszett de nem baj az. csak ajánlani tudom
16/20 anonim válasza:
Összességében szeretem, de tényleg sablonosak a könyvei, egy idő után unalmassá válik.
A Bexi-sorozat a kedvencem tőle illetve a Közhelyek.
17/20 anonim válasza:
Én az IOVot szeretem nagyon tőle. De am mindegyik könyve jó.
18/20 anonim válasza:
Én 35 éves fickóként rajongója vagyok, 24 éves koromtól olvasok tőle folyamatosan és szintén az SzJG vezetett rá az olvasásra. :-) A sorozatai a kedvenceim, abban teljesedik ki. Nem értek egyet azzal, hogy sablonos volna.
19/20 anonim válasza:
Én nagyon nem szeretem Laura könyveit, nagyon ugyanaz a sablon, unalmas, a karakterek egysíkúak. Viccese, oké, de nekem ez nem elég. Főleg nem egy 600 oldalas könyvnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!