Könyvet szeretnék írni. Mi a véleményetek erről a témáról?
Figyelt kérdés
Egy lányról szól, aki beleszeret egy férfibe, lefeküdnek majd rájön, hogy a férfinek van barátnője. Fél év múlva szakít a barátnőjével, majd újra felveszi a kapcsolatot a lánnyal. A lány megbocsájt neki, de ki akarja deríteni ha megbízható, ezért csinál fake Facebook profilt (lány), akiről bejelöli a férfit, majd rájön, hogy több más lánnyal kavar egyszerre. Bosszút áll és a fake profil segítségével(ráír a többi lányra) elrontja a kibontakozó szerelmet a férfi és a többi lány között úgy , hogy bizonyítékok segítségével minden csúnya dolgot elmond nekik a férfiról2023. júl. 27. 14:47
1/20 anonim válasza:
Kicsit klisés, de nem hangzik rosszul. Én pl szívesen olvasnék ilyen kaliberű könyvet! 😊
2/20 anonim válasza:
Szerintem jó az alapsztori.
Sok sikert a könyvedhez! 😊
4/20 anonim válasza:
Kicsit gagyi, kicsit klisés
Szóval tinilányoknak ideális
6/20 anonim válasza:
Unalmas.
Meg gyerekes.kb pár oldalt lehetne írni róla nem egy egész "könyvet"
8/20 anonim válasza:
Ez így önmagában szerintem elég kevés.
9/20 anonim válasza:
Na de most komolyan. A könyv cselekménye lényegében az hogy egy csaj facebookozik?
10/20 anonim válasza:
Nem akarok senkit se koppintással gyanúsítani, de egy nagyon hasonló (szinte ugyanez) a sztori már van kiadva könyvebe, ráadásként magyar az író.
De ezt minden hátsó szándék nélkül írnom, de az ötletet olvasva egyből ez a könyv jutott eszembe.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!