Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harry Potter fanfictiont...

Harry Potter fanfictiont olvas még valaki?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok, hogy van e még olyan, amik nem ship tematikájú, azaz összehoznak 2 szereplőt.

Ha esetleg valakinek van ideje és nyitott rá, beleolvasna az enyémbe? Kíváncsi vagyok mások véleményére. Köszönöm előre is a kritikákat!

[link]

2023. júl. 20. 20:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
A wattpadon kerjel velemenyt,jobban jarsz.
2023. júl. 21. 14:44
 12/20 A kérdező kommentje:
Már kiírtam 2x is de egy szót nem írtak róla, más posztjához meg egyfolytában jönnek a kommentek. Pedig nekem is van néhány követőm. Jó, persze a komment szekcióban kaptam néhány véleményt még az elején, de mostanában már egyáltalán nem.
2023. júl. 21. 14:49
 13/20 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig folytasd,ha neked tetszik.

Az a baj,hogy en nem tudom tovabb olvasni az elso fejezetnel mert nem tudok bejelntkezni a wattpadra valamilyen okbol.de elolvasnam biztosan.

Nem bantasz vele senkit ha irsz,mas is csinalja.

En is szoktam de mind szar szoval inkabb fel se toltom sehova 🤣🤣🤣

2023. júl. 21. 14:56
 14/20 A kérdező kommentje:

Pedig ha alul a "start reading" feliratra mész, akkor engednie kéne a többit is. De felül bal oldalt is van egy ablak amit le lehet nyitni, amin megnyithatsz egyes fejezeteket. Nem akarsz amúgy regisztrálni? Úgy másét is elolvashatnád, de ami mégfontosabb, hogy a sajátodat is feltöltheted. Teljesen mindegy, hogy milyen de ha feltöltöd akkor nem írtad meg hiába.

Azért folytatom, mert már megfogant a sztori bennem és már elég sokat írtam ahhoz hogy eldobjam az egészet. Van akinek tetszik, van akinek nem. Persze van bennem némi elfogultság lévén, hogy én írtam de mások véleménye jobban érdekel.

2023. júl. 21. 15:18
 15/20 anonim ***** válasza:

14 az a baj,hogy valamikor evekkel ezelott regisztraltam mar tobb e- mail cimemmel is es mindegyik regisztracional elfelejtettem a jelszot nem tudok belepni 🤣

Mar uj e-mail cimet nem akartam csinalni ,de lehet meg egy utolso regisztraciot csinalok 😅

2023. júl. 21. 15:26
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem kell regisztrálnod még egyeszer. Rá mész az elfelejtett jelszóra és az email címedre kapsz egy linket, amire ha rákattintasz akkor beállíthatsz egy másikat.
2023. júl. 21. 21:26
 17/20 anonim ***** válasza:
Jo,ez eszembe se jutott eddig.🤦🤦
2023. júl. 21. 21:39
 18/20 A kérdező kommentje:
Na, akkor próbáld meg így :)
2023. júl. 21. 21:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Megprobalom,koszi 😁
2023. júl. 21. 21:44
 20/20 A kérdező kommentje:
Nincs mit. Remélem sikerült.
2023. júl. 21. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!