Harry Potter fanfictiont olvas még valaki?
Csak kíváncsi vagyok, hogy van e még olyan, amik nem ship tematikájú, azaz összehoznak 2 szereplőt.
Ha esetleg valakinek van ideje és nyitott rá, beleolvasna az enyémbe? Kíváncsi vagyok mások véleményére. Köszönöm előre is a kritikákat!
https://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__12275771..
Nekem is vannak ott valaszaim.
Meg mindig ugyanazt gondolom mit ott valaszoltam...
Akkor kulturaltan leirom ujra,hogy rossz
Az egesz sztori ugyanaz mint a HP csak mas szereplokkel...a fanfiction lenyege,hogy ugyanazokkal a szereplokkel talalj ki tok mas sztorit .Nem az,hogy mas szereplokkel lekopizd az eredeti tortenetet.Igen,vannak benne HP szereploknis,de nekem ugy tunik,hogy csak ugy mellekesen dobtad be oket...Nem jon at a történet,ne haragudj
Nekem van egy otletem,amit meg akartam megirni,de sem idom sem fantaziam nincs mar hozza...a lenyeg az,hogy a HP szereplok lettek volna benne,de a sztori teljesen mas,sem horcrux sem csata nincsen benne
Es ez a lenyeg,hogy ne ugyanaz legyen.Erted?
Ez utóbbi állítás sem teljesen igaz, de köszönöm, hogy beleolvastál. Azért írtam ki újból, hátha máshoz is eljut a kérdésem és több véleményt kapok, nem pedig seggnyalás miatt.
Szeretnénm elkerülni a korábban kiírt kérdésem alatti kulturálatlan veszekedést ezért meg kérek mindenkit, hogy ne kezdődjön el itt is. Ha szerinted szar, hát szar. Egyszerűen csak más véleményére is kíváncsi lettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!