Nem önpromóció a cél! Van egy konkrét elképzelésem Wattpad történetre ami szerintem vállalható, de nem nagyon megy pár dolog. Tudnátok segíteni?
Adott a mi világunk. Egy szerencsétlen véletlen folytán. A Föld alatt szunnyadó ork hadsereg kiszabadul aminek a vezetője a Lény. Adott a Szíriusz ahol elfek élnek. Minden nagyobb tudós, író a Földön elf volt és a haláluk után hazatértek. A harmadik fontos ág a dogon törzs aki a Lényt tiszteli istenként.
Most nekem olyan problémáim vannak:
1. nem tudok rendes párbeszédeke írni
2. néha nem tudom, milyen kifejezés illik az adott helyre
3. nem tudok történetet vezetni, gyakran elkapkodom a dolgokat ami érthetetlenné is teheti a cselekményt.
De legalább a helyesírásom jó
Tanácsokat szerenék kérni problémáim kküszöbölésére. Előre is köszönöm a tanácsokat
Nálam sajnos rossz a link, de az alapötleted nem rossz. Írj és olvass sokat, akkor fejlődni fogsz.
A dogonok egyébként egy létező törzs, szerintem vagy ásd bele magad a kultúrájukba, hogy hiteles legyen a sztori, vagy találj ki egy fiktív törzset és róluk szóljon, mert te se örülnél, ha egy regényben a magyarok valami lényt imádnának.
Szia.
A történetet levettem, mert kissé nagy falat.
Igen tudom, hogy a dogonok léteztek. Az lett volna dolguk, hogy segítenek a lénynek, akit istenüknek hisznek aki el akarja vinni őket a Szíriuszra, hogy a termékenység istennőjével elűzzék onnan örökké az elfeket, akiket ők Nommoknak(mitológiájukban ők adták a tudást az emberiségnek) hisznek.
Nagyon sokoat olvastam hitrendszerükről
Előttem már leírták a nagyját, amit mondani szerettem volna neked, viszont elsőként én mindenképp egy romantikus sztorit ajánlanék.
Sokkal könnyebb azzal dolgozni, és gyakorlásnak/első műnek jó. Akár még wattpadra is feltöltheted, majd facebook csoportokban hirdetheted. Sok sikert hozzá!
Romantikus nem igazán vonz. Magamat ismerve kinyírnám a hőn áhított nőt a történet felénél.
De köszi.
,,nem tudok történetet vezetni, gyakran elkapkodom a dolgokat ami érthetetlenné is teheti a cselekményt."
Nos, hogy ha már ez a problémád, akkor egy horror, fantasy vagy thriller sztori igazán jó lesz majd...
#25 kösz
#26 szintén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!