Létezik olyan, hogy valakivel társulok könyvírásban?
Magyarul neked kell egy ember, aki megírja, sőt, angolul írja meg a te ötletedet, de közben ha jól sikerül vagy befut, akkor tiéd az érdem.
Mennyit fizetnél? Mert puszira SENKI nem fog szakértelmet, időt, energiát beleölni, sőt, többet dolgozni és szenvedni érte, mint te magad, zéró haszonért.
Tegyük fel, én kitalálom, hogy milyen legyek a konyhám. Kiválasztom a színeket, stílust, ötletelek.
De ln nem tudok konyhát felújítani. Megcsinálod nekem ingyen, úgy, hogy csak én fogom élvezni az eredményt?
Mert itt most konkrétan ilyen szintű dolgokat vársz el.
Oszinten megmondom, annyira nem erdekelne, ha nem hozza vissza az arat. Magam miatt csinalnam, hogy elfoglaljam magam meg mert tetszik. World Anvilben szoktam olvasni masok torteneteit meg felepitett vilagait es ott van par Sci-fi fantasy keveres es nagyon tetszettek ezert szeretnem megalkotni a sajatomat aztan alakul ahogy alakul.
A megfogalmazasert bocsanat, mert meg en magam sem tudom most pontosan hogy mennyi segitsegre van szuksegem, azert irtam eloszor szerzot mert ha pl elakadok vaalhol akkor fordulhatnek hozza hogy megis mit kene irni, de sokkal nagyobb szuksegem van egy szerkeztore. Tehat ha a ketto nem megy egyszerre akkor nem baj.
Nem szeretnek mar varni mert akarmikor elolvasok egy konyvet, akkor porog az agyam lefekves elott, hogy en miket irnek. Annyi dolog van mar a fejemben. Sokat le is irtam word doksikba, szoval tenyleg kreativitas teren nincs hiany. Nyilvan tudom hogy ez igy keves de en ugy erzem ossze tudnek tenni valami jo tortenetet ha van aki segit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!