Minek köszönhető, hogy a "booktuberek" nagy része minden mai könyvet egekig magasztal?
Jézus, te tényleg beteg vagy. Most már kanozol, meg nőstényezel is random válaszolóknak, mert nem tetszett valami.
És akkor nem érted, hogy mi veled a baj. Most hirtelen fel fogsz hozni valamit a magánéletedből, amit senki nem kérdezett? Kik vertek gyerekkorodban? Milyen traumáidról kellene tudnunk?
"Most hirtelen fel fogsz hozni valamit"
Bubu maci, szerintem te csak hallgass, mert te állapítottad meg, hogy sorozatgyilkos vagyok.
Aztán úgy sírsz rajta, hogy neked ez nem is fáj. Freddy Krueger mondta azt hiszem, hogy "Sírsz, mint egy kisgyerek, pedig még meg sem karcoltalak."
Megszabod, hogy nem hozhatok fel semmit, de te szexuális zaklatókhoz és gyilkosokhoz hasonlíthatsz bármilyen következmény nélkül és még meg is tapsolnak érte. Az, hogy nem sül le a bőr a képedről egy dolog, de az, hogy már azt is megszabod én mit mondhatok az alaptalan rágalmaidra mindenek felett van.
Ilyenkor sajnálom, hogy nem Áméríkában élünk, mert a szart is kiperelném belőled ezekért.
Majd remélem én is egyszer annyira érett leszek, hogy lesorozatgyilkosozzak 12 éves gyerekeket.
Ti annyira jóságosak, empatikusak és értelmiségiek vagytok. Jaj, már alig várom, hogy felnőjek! Annyira izgi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!