Harry Potter fanfiction kedvelők, mondanátok véleményt erről?
Wattpadon kezdtem el írni egy fanfic-et és érdekelne, hogy ki mit gondol róla. Csak egy irományom van eddig, de az nem fanfiction, hanem saját sztori. Nem vagyok jártas az írásban, de a történetet ha értékelnétek, azt megköszönném.

Nem, még mindig nem értem. Semmi nyelvtörő nincs benne, amit nehéz lenne kiejteni.
Elismerem, ha valamiben hibázok, de szerintem ennek nem kéne gondot okoznia.

Sehol nincs leírva, hogy ne ismerné a varázsvilágot. Sőt! Pont, hogy le van írva, hogy mindig körülvette őt a mágia, de az iskolától ahért "félt" mert minden új neki. Nem ismer ott senkit, ezért furcsa. Csak értelmezni kell a szöveget. Az apja attól még mesélhetett neki róla.
A kopizós szövegekre azon kívül, hogy egyáltalán nem törekedem ilyesmire, csak annyit tudok mondani hogy a fő szál elindulásával már teljesen másmilyen lesz. Bár ha ennyien írjátok, jó lenne megindokolni, hogy mi az ami annyira kopizós. Max az iskolára tudok gondolni, hogy házba vannak osztva. Na és, máshol nem lehet ilyen? Ráadásul ott is próbáltam újítani, nem pedig egy teszlek süveggel oldottam meg.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!