Manapság miért nem olvasnak az emberek?
Figyelt kérdés
Tudjuk, hogy sokan olvasnak a mai napig, az emberek többsége sajnos nem, és nem csak a fiatalokra igaz ez.2023. máj. 1. 22:59
11/18 anonim válasza:
„Minden statisztika, amit láttam, azt mutatja, hogy az olvasók száma növekedik.”
Linkek?
12/18 anonim válasza:
Nem tudom, de sajnálatos. Nem tudják mennyi élményről lemaradnak így. Mindegy, mindenkinek a maga dolga. Én imàdok olvasni gyerekkorom óta. Nem tudnám elképzelni az életem könyvek nèlkül.
Lehet, hogy számít a családi háttér is, hogy ők milyen példát mutatnak. Nálunk a szüleim és a testvérem is szeret olvasni. A férjem is, az anyósom is.
13/18 anonim válasza:
nemhiába cikkeznek mindenhol arról hogy olvassanak többet meg gyereknek is olvassanak, ez magától értetődő kéne legyen, nem így noszogatni az embereket hogy olvassanak. Mintha divat lenne ma már hangoztatni az olvasást meg hogy milyen jó olvasni stb mennyi helyen belefutok ebbe
14/18 anonim válasza:
Ez kb Gutenberg óta így megy apja
15/18 anonim válasza:
Az 1800-as években, mikor a népesség több mint 80 százaléka még olvasni se tudott, aztán tényleg nagyon sokat olvashattak az emberek...
16/18 anonim válasza:
Te sem jársz eleget könyvtárba, könyvfesztiválra, könyvhétre és könyvesboltokba. Mindegyik fosásig van emberekkel. Az hogy te épp nem látsz olvasni valakit, nem jelenti hogy nem szokott.
17/18 anonim válasza:
Nem egy mai gyerek vagyok, számomra szemmel látható, mert a könyvkiadás mutatja, hogy mennyivel több igény van könyvekre most, mint régen. Ma hatalmas könyvesboltok vannak, fantasztikus kínálat, régebben ez nem létezett ekkora méretekben. Ha nem olvasnának sokkal többen most, akkor nem lehetne eltartani a rengeteg kiadót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!