Keresek egy irányított beszélgetésről szóló könyvet, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Pár éve olvastam a keresett könyvből egy részletet, azonban sajnos nem emlékszem sem a címére, sem a szerzőjére.
A könyv tartalmazta a különböző személyiség típusokat, azt, hogy ugyanarra a dologra vonatkozó kérdést hogyan kell feltenni az egyes személyiség típusoknak.
Ezen felül emlékszem egy olyan példára belőle, hogy a házaspár férfi tagja hogyan teszi fel az ingjének kivasalására irányuló kérdését a feleségének, hogy az kivasalja neki. Tudom, nem sok információ, de tudnátok esetleg segíteni, tippet adni, hogy melyik lehet ez a könyv?
Úgy tudom, értékesítő fejlesztéseknél volt ez egyfajta "ajánlott irodalom", de a többi ilyentől sokkal inkább pszichológiai irányban.
Köszi előre mindenkinek a segítséget!
2023. ápr. 3. 20:37
1/1 anonim válasza:
Talán a "The 5 Love Languages" (Az 5 szeretetnyelv) című könyv, melyet Gary Chapman írt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!