Melyik a te Hogwarts házad?
Figyelt kérdés
Melyik a kedvenced, vagy melyikbe tudnád a leginkább magadat elképzelni? Ha gondolod a kommentben elküldhetsz a francba hogy angolul írtam az iskola nevét, illetve a házakat.2023. márc. 15. 20:19
A kérdező szavazást indított:
Gryffindor
Ravenclaw
Hufflepuff
Slytherin
89 szavazat
1/21 anonim válasza:
Nem csak hogy a slytherinbe tudnám elképzelni magam de hivatalosan is 🐍 vagyok 💚💚
4/21 anonim válasza:
Mardekár és menj a francba, hogy angolul írtad a neveket! (te kérted)
5/21 anonim válasza:
a filmek alapján természetesen a Griffendél a legmenőbb. ha azonban a személyiségem számít akkor Hollóhát, sosem voltam túl bátor, de tanulni szerettem. amúgy a Hogwarts-cal is így játszottam az elején, ha kezdett a helyzet elfajulni, bátran elfutottam, hogy aztán visszatérve módszeresen nyirjam ki pl a pókokat
6/21 anonim válasza:
Még sosem láttam sehol vezetni a Hollóhátat, de számomra is ez áll legközelebb hozzám.
7/21 anonim válasza:
#6: A statisztikák alapján a Hogwarts Legacy-ben is a Hollóhátat választotta a legtöbb játékos.
8/21 anonim válasza:
#7 fura, mert azt hittem mindenki vagy Griffendéles vagy Mordekáros akar lenni
9/21 anonim válasza:
10/21 anonim válasza:
#9: Egy Gamestaros cikkben olvastam, a játék megjelenésének első hetében. Azóta bizonyára változott az állás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!